Rezultati iskanja za iskalni niz "djotish"

15 zadetkov

Kdaj bom v obdobju Sade Sati?

Pozdravljeni!  Zanima me kdaj sem/bom imela obdobje Sade Sati. Rojena sem 26.11.1979 ob 4.00  v Mariboru. Hvala in lep dan! Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu …

Moj Sade Sati

Kdaj bom ali sem v obdobju Sade Sati? Rojstni podatki: (   ). Hvala.

Kdaj bo nastopil moj Sade Sati?

Pozdravljeni! Kdaj bom ali sem v obdobju Sade Sati? Rojstni podatki: ( ..... ... ). Hvala.

Sade Sati in jaz

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? Pa tudi če moram biti na kaj še posebaj pazljiva. Rojena sem 23.9.1982 ob 21:20 v Kranju. Hvala lepa!

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?

Lep pozdrav! Zanima me, kdaj so moja obdobja Sade Sati. Rojen sem (...... v kraju: .....ob uri:..... . Drugače pa me zanima še mogoče nasvet - čemu bi se moral v tem trenutku življenja bolj posvetiti (v smislu razvoja ipd.)? Hvala!

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?

Pozdravljeni, zanima me, kdaj so moja obdobja Sade Sati? Prosim za nasvete v teh obdobjih. Hvala. Rojena sem ...  ob... uri.

Moja obdobja Sade Sati

Spoštovana, zanima me moje obdobje Sade Satija, rojena sem: ...  Kako najti ustrezno delo, s katerim bi uresničila svoje potenciale. Na čem delati, se izobraževati? Kje so moji skriti potenciali? Sem pred kratkim upokojena. Hvala za vaš odgovor.

Kaj mi lahko indijska astrologija svetuje glede mojega poklica?

Zdravo Zarja, malo sem prebiral Vivino spletno stran in se mi je tale indijska astrologija zdela zelo zanimiva. Prosil bi vas, če bi mi lahko povedali kaj več o moji karti oz obdobjih. Moj rojstni datum je ( xx xx xxxx), rojen pa sem  ob (xx xx …