Rezultati iskanja za iskalni niz "beli tok"

1000 zadetkov

Nadležni beli tok

Pozdravljeni, že leta se skušam znebiti belega toka. Umivam se samo s higienskimi mili, pri spolnih odnosih uporabljam kondom. Poskušala sem z vaginalnimi tabletkami,  vendar nič ne pomaga. Izcedek je tako močan, da moram včasih uporabljati vložke. …

Joj, ta beli tok

Vsaka ženska, zlasti v obdobju med puberteto in menopavzo, torej v rodni dobi, ima nekaj izcedka iz nožnice. To je povsem normalno fiziološko dogajanje. Takšen normalen izcedek je prosojen ali belkast, na zraku pa lahko porumeni.

Ali ne morem zanositi zaradi belega toka?

Pozdravljeni, zanima me, ali je možno, da zaradi močnega belega toka ne morem zanositi? Z možem se trudiva že leto in pol, pa še nič. Zanima me tudi, če ne morem zanosti zato, ker imava spolni odnos vsak dan? Hvala za odgovor!

Moteči beli tok in kapsule za povečanje dojk

Pozdravljeni! Stara sem 21 let in imam meni moteč beli tok, ki je kisalstega vonja, imam ga skozi cel dan. Osebna zdravnica mi je predpisala kremo z aplikatorji, ki sem si jo vsak večer ( 7 dni ) pred spanjem dajala v nožnico.Tisti teden, ko sem …

Beli tok

Pozdravljeni! stara sem 17 let in še nisem obiskala ginekologa.  Zanima me glede belega toka, ki bi se ga rada rada znebila, saj je tudi zelo neprijetnega vonja. Prosim, če mi lahko podate kakšen nasvet,  kako bi se ga znebila. Hvala!

Beli tok

Zdravo! Pred tremi dnevi sem se kopala v bazenu in takoj za tem me je začela srbeti nožnica. Naslednji dan sem dobila zelo močan beli tok, ki ga imam še danes. Zelo me srbi in peče. Kaj bi lahko bilo, kako si naj pomagam? Hvala!

Beli tok

Pozdravljeni, s partnerjem sem imela spolni odnost pred ovolacijo in en dan po ovolaciji. Zanima me, zakaj imam tako močan beli tok? Hvala!

Odkrijte kandido: pljunite v kozarec!

Ne gre za šalo, v kateri Škot, ki ga skrbi, da bi mu kdo spil pivo, medtem ko bo na stranišču, ob kozarcu pusti napis "Pljunil sem v pivo". Gre za najhitrejši test stanja vaše črevesne flore, ki utegne biti veliko pomembnejša, kot smo si predstavljali …