Rezultati iskanja za iskalni niz "ovulacija"

11 zadetkov pages

Bolečine ob ovulaciji
  • ponedeljek, 01. november 2010

Pozdravljeni, vsake toliko časa se srečujem z močno topo bolečino v času ovulacije. Bolečina je vedno locirana na področje desne strani male medenice pa vse do zgornjega roba medenice. Bolečina je konstantna, občutek imam kot bi imela notri kamen, tudi …

Bolečine med ovulacijo
  • četrtek, 31. januar 2013

Pozdravljeni. Na vas se obračam z vprašanjem v zvezi z bolečinami med ovulacijo. Vedno sem čutila ovulacije z bolečino v spodnjem delu trebuha. V zadnjih 3 mesecih pa ta huda bolečina traja od 5 do 7 dni z napetostjo spodnjega dela trebuha, hudimi …

Ovulacija
  • ponedeljek, 01. junij 2015

Pozdravljeni, zanima me, kako naj vem, kdaj imam ovulacijo oziroma plodne dni? S partnerjem delava na zanositvi.   Lep pozdrav!

Ovulacija med nosečnostjo
  • četrtek, 13. september 2018

Spoštovana! Sem v petem tednu nosečnosti. Zaradi močnih krčev sem obiskala urgenco. Ugotovili so samo GV premera 6 mm brez RM ali ploda. Dežurna ginekologinja mi je omenila, da sem imela ovulacijo. Zanima me, če je sploh možna ovulacija v nosečnosti? …

Zanositev in zunajciklična krvavitev
  • ponedeljek, 09. november 2009

Spoštovani, stara sem dvaintrideset let in imam težave s plodnostjo. V preteklosti sem pet let jemala kontracepcijske tabletke. Po tem tri leta nisem mogla zanositi. Nato sem imela spontani splav v zgodnji nosečnosti (v šestem tednu). Od takrat je …

Težave z zanositvijo
  • petek, 08. oktober 2010

Spoštovani. S partnerjem se že 6 mesecev trudiva, da bi zanosila, vendar rezultata zaenkrat še ni. Vem, da vas sprašujem veliko prehitro, pa vendar se sprašujeva, ali je morda kaj narobe z nama. Zanima me vaše mnenje glede najine težave. Najprej me …

Zanositev tik pred menstruacijo
  • sobota, 06. november 2010

Lepo pozdravljeni ! Zanima me, če je možno, da sem lahko zanosila en dan pred menstruacijo, nato sem naslednji dan dobila menstruacijo. Ali je možno zanositi v vodi? Sem morda noseča? Menstruacijo imam 3 dni in je že od začetka zelo slabotna, že drugi …

Hormononske preiskave
  • torek, 01. marec 2011

Lep pozdrav. Stara sem 35 let. 4 dan cikla sem šla na hormonske preiskave. Izvidi so sledeči: Estradiol (ref. vrednosti 12.53 - 165.59 pg/mL) = 152,8 FSH (ref. vrednosti 3.5 - 12.5 mlU/mL) = 3.63 LH (ref. vrednosti 2.4 - 12.5 mlU/mL) = 3.77 Vem da so …