Krompir samo skrbno ga operemo, naložimo v pekač in pri 200 oC pečemo dobre pol ure. Nato ga damo v skledo, dodamo maslo ali katero od olj ter dovolj svežega ali posušenega zelišča, na primer peteršilja ali majarona. Tudi sojina omaka se prileže in …
Tofu narežete na nekaj cm debele rezine. V veliki ponvi ali voku
segrejete olje. Tofu pečete, dokler skorja ne postane zlato rjave
barve. Pečene rezine vzamete iz olja in jih položite na papirnate
brisače, da se odcedi odvečno olje. V ponev daste česen, …
Paradižnik po potrebi operemo in izrežemo osnove pecljev. Narežemo ga na kose in zmešamo s paličnim mešalnikom. Gosto tekočino, ki ji lahko rečemo tudi juha, vlijemo v skodelice, v vsako prilijemo malce sojine omake in oljčnega olja ter dodamo ščepec …
Tofu nastrgajte ali zdrobite z vilicami in ga prelijte s sojino omako. Pustite ga, da nekaj časa stoji. Na oljčnem olju pražite čebulo, dokler ne postekleni. Dodajte tofu in začimbe. Prelijte z vodo in počasi dušite. Medtem skuhajte špagete. Vodo …