Rezultati iskanja za iskalni niz "rak"

Ni zadetkov

Recepti

Dušena mešana zelenjava
petek, 13. julij 2012
1. Segrejte oljčno olje in dodajte narezano zelenjavo. Zelenjavo počasi dušite, da se zmehča. 2. Zelenjavo začinite s karijem. 3. Dodajte mandlje in rozine in odstavite z ognja. 4. Postrezite vroče, skupaj z rjavim rižem ali prosom.
Špageti z omako iz paradižnika in bazilike
ponedeljek, 05. september 2011
1. Zavrite soljeno vodo in kuhajte testenine po navodilih z embalaže, dokler niso al dente. 2. Medtem segrejte olje, dodajte sesekljano čebulo in jo počasi dušite, da postekleni. Dodajte česen in paradižnik. Počasi kuhajte, da tekočina iz paradižnikov …
Bučke, polnjene z gobami in beluši
četrtek, 14. julij 2011
1. Bučke prerežite in iz polovic z žlico odstranite semena in mehki del mesa. 2. Polovice očiščenih bučk 5 minut kuhajte v slani vodi. Pazite, da se ne prekuhajo, saj morajo ostati trdne. 3. Sredico bučk narežite ter jo pomešajte z beluši, čebulo, …
Hladna ali topla grahova juha
petek, 20. avgust 2010
1. V posodi zavrite grah, jušno osnovo, zeleno, tamari in poper. Ko mešanica zavre, zmanjšajte ogenj in počasi kuhajte uro in pol, da se grah povsem zmehča. 2. Juho spasirajte v multipraktiku. Dodajte smetano, timijan in meto. 3. Če želite toplo juho, …
Vegetarijanska ponev z rižem
torek, 10. avgust 2010
1. V veliki ponvi segrejte olje. Dodajte čebulo, česen in zeleno ter pecite približno 3 minute. Pazite, da čebula in česen ne porjavita! 2. Dodajte gobe in zelje ter kuhajte še 2 minuti. 3. Dodajte riž. Zmanjšajte temperaturo na srednjo stopnjo in …
Kokosovo testo – kokosovi rogljički
torek, 19. januar 2010
Moko presejte, zamesite testo in ga za najmanj dve uri spravite v hladilnik. Iz testa oblikujte rogljičke. Pecite jih v pomaščenem pekaču pri 180 °C (približno 10 minut). Ko so rogljički svetlo pečeni, jih vzemite iz pečice in počakajte, da se na pekaču …
Hladna grahova juha
ponedeljek, 18. januar 2010
1. V multipraktiku spasirajte grah ter polovico jušne osnove in smetane. 2. Dodajte preostalo jušno osnovo, smetano, sol in poper. Vmešajte svežo meto. 3. Postrezite takoj ali najpozneje v treh urah. Če juhe ne boste ponudili takoj, jo hranite v …
Špageti po bolonjsko
torek, 05. januar 2010
Tofu nastrgajte ali zdrobite z vilicami in ga prelijte s sojino omako. Pustite ga, da nekaj časa stoji. Na oljčnem olju pražite čebulo, dokler ne postekleni. Dodajte tofu in začimbe. Prelijte z vodo in počasi dušite. Medtem skuhajte špagete. Vodo …