Rezultati iskanja za iskalni niz "eko"

Ni zadetkov

Recepti

Špageti z omako iz paradižnika in bazilike
ponedeljek, 05. september 2011
1. Zavrite soljeno vodo in kuhajte testenine po navodilih z embalaže, dokler niso al dente. 2. Medtem segrejte olje, dodajte sesekljano čebulo in jo počasi dušite, da postekleni. Dodajte česen in paradižnik. Počasi kuhajte, da tekočina iz paradižnikov …
Zelenjava v voku
četrtek, 20. januar 2011
1. V voku deset minut pražite brokoli, zeleno in čebulo. 2. Dodajte preostalo zelenjavo in pražite še 5 minut. 3. Začinite in takoj postrezite.
Vegetarijanska ponev z rižem
torek, 10. avgust 2010
1. V veliki ponvi segrejte olje. Dodajte čebulo, česen in zeleno ter pecite približno 3 minute. Pazite, da čebula in česen ne porjavita! 2. Dodajte gobe in zelje ter kuhajte še 2 minuti. 3. Dodajte riž. Zmanjšajte temperaturo na srednjo stopnjo in …
Zelenjavna ponev
sreda, 30. junij 2010
1. V debeli, težki, rahlo naoljeni ponvi počasi popecite čebulo in česen. Česen ne sme porjaveti! 2. Čebulo in česen posujte s polnozrnato moko in žličko kosmičev kvasa. 3. Dodajte vodo, lečo, sojino omako, paradižnikovo pasto, kockice zelenjavne juhe, …
Kokosovo testo – kokosovi rogljički
torek, 19. januar 2010
Moko presejte, zamesite testo in ga za najmanj dve uri spravite v hladilnik. Iz testa oblikujte rogljičke. Pecite jih v pomaščenem pekaču pri 180 °C (približno 10 minut). Ko so rogljički svetlo pečeni, jih vzemite iz pečice in počakajte, da se na pekaču …
Hladna grahova juha
ponedeljek, 18. januar 2010
1. V multipraktiku spasirajte grah ter polovico jušne osnove in smetane. 2. Dodajte preostalo jušno osnovo, smetano, sol in poper. Vmešajte svežo meto. 3. Postrezite takoj ali najpozneje v treh urah. Če juhe ne boste ponudili takoj, jo hranite v …
Testenine s poletno zelenjavo
torek, 05. januar 2010
1. V skledi zmešajte zelenjavo ter olivno olje in baziliko. Začinite s soljo in poprom, tako da bo omaka pikantna. 2. Zavrite soljeno vodo in kuhajte testenine po navodilih z embalaže, dokler niso al dente. Kuhane testenine dobro odcedite. 3. Testenine …
Miso juha
nedelja, 27. december 2009
1. Alge namakajte v skodelici vode vsaj 15 minut. Razrežite jih na majhne koščke oziroma rezance. 2. Medtem ko se alge namakajo, pripravite ostalo zelenjavo. Zelje, čebulo in korenček podušite na olivnem olju. 3. Dodajte še dve skodelici vode, alge in …