Rezultati iskanja za iskalni niz "ustnice"

5 zadetkov pages

Oblika ustnic morda govori o kakovosti seksa
  • petek, 06. julij 2012

Ženske ustnice nemara povedo več, kot se zavedamo. Profesor psihologije Stuart Brody z Univerze zahodne Škotske, ki je znan po svojih raziskavah spolnega vedenja, pravi, da lahko oblika ženskih ustnic napove verjetnost doseganja orgazma. Dr. Brody se …

Kaj sporočajo razpokane ustnice?
  • četrtek, 28. april 2016

Ustnice najpogosteje razpokajo zaradi vetra, mrzlega zraka, dehidriranosti in grde navade lizanja ustnic, ob tem pa so lahko tudi znak, da je v telesu nekaj narobe. Odkrijte kaj.

Pripravite se na decembrska praznovanja
  • četrtek, 25. november 2010

S pomočjo kozmetičnih in estetskih posegov lahko v kratkem času dosežemo prav osupljive rezultate. Pri tem vam lahko pomagajo v Termah Dolenjske Toplice v tamkajšnji ambulanti za lepotne posege.

Ozaveščanje o pljučni hipertenziji – kampanja Modre ustnice
  • sobota, 25. februar 2012

Prihodnji teden bo od ponedeljka, 27. februarja, do srede, 29. februarja, v avli UKC Ljubljana Društvo za pljučno hipertenzijo Slovenije mimoidoče, bolnike in njihove svojce ozaveščalo o pljučni hipertenziji. »Predstavniki društva bomo pod okriljem …

Kako s šminko s herpesom na ustnicah?
  • ponedeljek, 30. julij 2018

Ste se kdaj vprašali, zakaj se vam herpes na ustnicah kar naprej pojavlja? Eden od razlogov je tudi ta, ker se na prve opozorilne znake ne odzovemo pravočasno.