Rezultati iskanja za iskalni niz "nagrada"

71 zadetkov pages

Objavljamo najbolj priljubljene fotografije nagradne igre Božična in novoletna razpoloženja
  • četrtek, 06. januar 2011

Objavljamo prvih pet fotografij nagradne igre Božična in novoletna razpoloženja , ki so najbolj priljubljene med uporabniki Vivine strani na Facebooku .

Sodelujte v nagradi igri: Kaj zame pomeni SELFNESS?
  • ponedeljek, 21. maj 2012

Postanite oboževalec portala Viva.si na naši Facebook strani in odgovorite na nagradno vprašanje: Kaj zame pomeni Selfness? Še ne veste kaj se v resnici skriva za tem izrazom? Več o Selfnessu, dejavnem spreminjanju samega sebe si lahko preberete v …

Sodelujete v nagradni igri: Katera izmed vsebin bi vas najbolj pritegnila k branju?
  • četrtek, 23. oktober 2014

Katera izmed spodnjih tem/vsebin bi vas najbolj pritegnila k branju? 1 . O čem fantazirajo moški in o čem ženske? Imaš perverzne misli?   2 . 7 nasvetov, kako moškega spraviti k zdravniku Misija nemogoče?   3. Ebola na udaru Si ogrožen/a?

Nagradna igra Viva.si
  • ponedeljek, 06. junij 2011

Postanite oboževalec naše strani na facebooku in zadenite tedenske nagrade. (V žrebanju sodelujejo samo tisti, ki so člani Viva skupine na Facebook-u in so objavili novico o nagradni igri na svojem Facebook profilu.)

Nagrajenki nagradne igre Postani oboževalec Viva.si na Facebooku
  • torek, 20. julij 2010

Ta teden sta srečni nagrajenki Maja Brezovar, ki prejme bon za Bon za razvajanje v Wellness centru Sense in Dusa Bjelakovic, ki prejme 3. mesečno naročnino na Vivo.

Kdo je izžreban ta teden?!
  • torek, 27. julij 2010

Ta teden sta srečni nagrajenki Mojca Strgar, ki prejme bon za Bon za razvajanje v Wellness centru Sense in Aleksandra Gyorek, ki prejme 3. mesečno naročnino na Vivo. Mojca in Aleksandra - Čestitamo!

Najbolj priljubljen muc portala Viva.si na Facebooku
  • torek, 17. avgust 2010

Sem mačkon Puhek. Kot ste morda opazili, sem ime dobil zaradi svoje dolge puhaste in mehke dlake. Sem zelo vesel in prijazen muc in rad predem. Malce imam poškodovano tačko, tako da težje hodim. Ampak ko se igram, kar pozabim, da naj bi me bolela tačka. …

Nobelovo nagrado za medicino prejel Robert Edwards za delo na področju umetne oploditve
  • torek, 05. oktober 2010

Nobelovo nagrado za medicino 2010 je prejel Britanec Robert Edwards za pionirsko delo na področju umetne oploditve, so sporočili iz Stockholma. S to podelitvijo se je začel teden podeljevanja Nobelovih nagrad.