Rezultati iskanja za iskalni niz "gozdne jagode"

5 zadetkov pages

V svilo oblečene jagode
  • četrtek, 28. julij 2016

Na poti od njive do krožnika propade več kot polovica sadja in zelenjave, saj je hrana najhitreje pokvarljivo blago. To škodo utegne delno zmanjšati svila.

Jejte jagode na zobem prijazen način
  • torek, 26. maj 2020

Jagode so priljubljeno super sadje in z vso pravico so zasluženo na našem jedilniku, vendar se verjetno ne zavedate, da jih ves čas napačno jeste.

Gozdni vrtci in šole vse bolj uveljavljeni v slovenskem prostoru
  • sreda, 04. december 2013

V torek, 3. decembra se je v Šmartnem pri Litiji zbralo 24 vzgojiteljev in podpornikov gozdnih vrtcev in šol. V vrtcu Ciciban v Šmartnem pri Litiji je namreč potekal Gozdni dan, del programa so spremljali tudi pedagoški delavci iz drugih vrtcev in šol …

Jagode goji za zdrave oči
  • ponedeljek, 21. julij 2014

Jagode goji spadajo med najbolj znana kitajska zelišča na Zahodu, saj vsebujejo obilo antioksidantov, vitaminov in mineralov. V kitajski medicini jih uporabljajo že več kot dva tisoč let, predvsem za krepitev energije jin in jeter ter za zdravljenje …

Jagode tretjič zapored med največjimi umazanci
  • ponedeljek, 21. maj 2018

Če ste začeli razmišljati o načinu pridelave sadja in zelenjave, vsekakor začnite z ekološkimi jagodami. Že tretje leto zapored so namreč na vrhu seznama ducatih umazancev, kjer sta zbrana sadje in zelenjava, najbolj onesnažena s pesticidi.