Rezultati iskanja za iskalni niz "bog"

16 zadetkov pages

Vera v Boga

V mojem življenju ima vera v Boga posebno mesto. Pa me zanima, kako je pri vas? Imate osebno vero ali le "naučeno"? Ali vam vera veliko pomeni in ali vam tudi pomaga?

Kaj je dobro za ščitnico?

A mi kdo lahko svetuje, katera hrana je bogata z jodom in ali obstajajo kakšni dodatki k prehrani, ki so v redu za ščitnico?

Korenjček

Zanima me ali je korenjček res koristen za vid? Imam probleme že od malega. Prosim za pomoč.

Jaz si pa upam
  • Seks
  • sobota, 05. junij 2010

Ja, čez 50 jih imam, pa kaj zato. V moji domišljiji sem še vedno dekle, ki si jo zaželjeni moški vzame grobo in strastno- potisne me ob zid, mi strga spodnje hlačke, se nasloni name z nabreklim onetom in mi istiočasno porine prst v p", ki je tik pred …

Povišan holesterol

Na sistematskem pregledu so mi odkrili, da imam povišan holesterol. Ker imam normalno telesno težo sem popolnoma šokirana. Zanima me, ali obstajajo kakšna naravna sredstva proti holesterolu, ker ne bi rada jemala zdravil?

16 pasovnice

Ja, dragi moji, kot tip moram to priznat... Če mora bog zgraditi 8 pasovnice do Havajev, da tipi razume bejbo, mora bog zgraditi 16 pasovnice, da lahko bejba razume tipa. Ali drugače, če je nam moškim težko razmet naše bejbe, a smo se kdaj vprašal, …

demenca

Moja mama je stara 75 let. Zadnje časa veliko pozablja. Bi bilo dobro, da bi šla na kašen test za demenco in ali obstaja kakšno zdravljenje?

Ima kdo izkušnje z videnjem avre?

Zanima me ali ima kdo izkušnje z videnjem avre? Sem zelo radovedna... :-)