Rezultati iskanja za iskalni niz "čaj"

20 zadetkov pages

Čaj proti kašlju

A pozna kdo kak čaj, ki deluje proti kašlju oz.ga pomirja?

Gastritis

Že nekaj mesecev me muči gastritis, ki ga spremljajo prebavne težave. Pomagam si s sokom aloje vere, a me zanima, če mi lahko svetujete še kakšna zelišča, čaje...?

koprive

Zanima me ali ima kdo izkušnje s pripravo kopriv (čaji ali tinkture), nabiranjem (kje in kdaj so najbolj učinkovite). Rada bi naredila čistilno kuro z njimi, ker baje zelo pomagajo očistiti telo, sama pa bi ih rada sprobala za čiščenje krčnih žil.

Koruzni laski

Zanima me, če kdo ve, kje se da kupiti koruzne laske za pripravo čaja? Hvala in LP.

Koprive

Pozdravljeni, veliko sem prebrala o tem kako zdravilne so koprive. Ima kdo kakšen nasvet, kako pripravim čaj in kako jih posušim?

nizek krvni tlak

Imam zelo nizek krvni tlak, še posebej zjutraj. Včasih niti kava ne zadostuje. Kaj bi še pomagalo?

zeliščni pripravki v tkm

Lepo pozdravljeni, začela sem z zdravljenjem v Centru TKM v Ljubljani, predvsem sem poiskala njihovo pomoč zaradi anksizno-depresivne motnje. Poleg akupunkture, ki mi zelo odgovarja sem uporabila tudi zeliščni pripravek, ki mi ga je zdravnica priporočila. …

Vnetje mehurja

Zelo pogosto imam vnetje mehurja. Zdi se mi, da kar koli naredim, se vnetje po določnem času spet pojavi. Slišala sem, da so zelo učinkovite brusnice. Ali so med njimi kake razlike. Katere najbolj pomagajo? Ali ima še kdo kak nasvet za naravno pomoč? …