Rezultati iskanja za iskalni niz "kožni melanom"

144 zadetkov

Teden boja proti melanomu 2015 - letos posvečen moškim 50+
  • Novice
  • ponedeljek, 11. maj 2015

Evropski teden boja proti melanomu bomo letos v Sloveniji obeležili v tednu od 11. do 17. maja 2015. Projekt že 8. leto poteka pod pokroviteljstvom EADV (European Academy od Dermatology and Venerology) in v organizaciji Združenja slovenskih …

Posledice sončenja

O škodljivih vplivih izpostavljanja sončnim žarkom nas v tem času opozarjajo vsepovsod. Mnogim se zdi vse to govorjenje in pisanje o zaščiti pred soncem pretirano, saj se rjavi počutimo lepši in tudi videti smo bolj zdravi. Pri tem si je res težko …

Zaščita na soncu

Sonce je eden najmočnejših naravnih virov elektromagnetnega valovanja. Za nas so najpomembnejši nevidni ultravijolični žarki (UVB-žarki), ki predstavljajo samo deset odstotkov žarkov sončnega spektra.

Materina znamenja

Spoštovana dr. Adamič, prosim vas, če lahko napišete kaj več o materinih znamenjih, nevarnostih, ki jih prinašajo, in zlasti o njihovem odstranjevanju. Maja

Sonce: priložnost ali nevarnost?

S plakatov se smehljajo manekenke zagorele polti v najnovejših kopalkah. Ali si predstavljate iste kopalke na bledi koži? Tega ne bi pogoltnil noben naročnik oglasa … Testi všečnosti oglasov namreč kažejo, da imamo radi zagorele manekenke, sicer tudi …

ABC poletne zaščite kože

Se znate primerno zaščititi pred sončnimi žarki in prepoznati nevarne spremembe na svoji koži? Temeljni stebri zaščite pred sončnimi žarki so izogibanje izpostavljanja soncu med 10. in 16. uro, zaščita s pokrivali, oblačili in sončnimi očali ter zaščita …

Miso juha
  • Recepti
  • nedelja, 27. december 2009

Juha je pripravljena po načelih livingstonske diete. Pri livingstonskih receptih za juhe gre izključno za najrazličnejše tople in hladne zelenjavne juhe, ki pa se od tistih, ki smo jih vajeni iz običajne kuhinje, razlikujejo predvsem po tem, da združujejo …

Špageti po bolonjsko

Testenine so pripravljene po načelih livingstonske diete. To pomeni, da je lahko obrok s testeninami vsakič drugačen, zato je komaj verjetno, da bi se testenin lahko naveličali, sploh ker jih je mogoče kombinirati z najrazličnejšimi omakami.