Rezultati iskanja za iskalni niz "akcija"

264 zadetkov

Jasna Dekleva, Moja zdravnica 2010

Prepričana, da so komunikacija, pristen odnos in dober pogovor temeljni kamen, na katerem pacient in zdravnik gradita odnos zaupanja in spoštovanja, odnos, ki pacientu navsezadnje omogoči, da zaupa v metodo zdravljenja in ji verjame.

Majda Samastur, Moja pediatrinja 2010

"Življenje je čudež, ta čudež je v enostavnosti in preprostosti, taka je tudi komunikacija človek-človek, starši-otroci. Vsak človek je svoje vesolje; ko ga odpreš, se dotakneš drugega in mu daš prostor."

Anamarija Petek, Moja ginekologinja 2010

"S pacientkami delam zelo rada. Vem, da ženske težko pridemo k ginekologu in da to ni najbolj prijeten pregled. Zato se trudim, da jih vedno poslušam in jim pomagam po svojih močeh."

Ervin Pečnik, Moj družinski zdravnik 2010

Njegovo priljubljenost dokazuje že desetič podeljeni naziv naj zdravnika Koroške, vesel in zadovoljen pa je, da so mu njegovi pacienti znova izkazali zaupanje in v tolikšnem številu še enkrat glasovali zanj.

Moj zdravnik 2009

Slavnostna podelitev priznanj na Ljubljanskem gradu.

Moj zdravnik 2009

Prvi vtisi prejemnikov letošnjih priznanj in nosilcev naslova Moj zdravnik za leto 2009.

Moj zdravnik 2009

Izjave po slavnostni prireditvi priznanj.

Deseta obletnica delovanja Med.Over.Net
  • Novice
  • četrtek, 27. maj 2010

»Ker vedno da odgovor, ker se dela s srcem, ker se pomaga na svet gledati še z drugimi očmi, ker smo tukaj vsi enaki.« To je le nekaj misli, ki jih je izrekla moderatorka in uporabnica spletnega zdravstvenega portala Med.Over.Net na vprašanje, zakaj …