Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Hujšanje po horoskopu


(stran 2 od 2)

Tehtnica
Tehnice bi morale piti veliko vode in se izogibati alkoholu in sladkim pijačam. Zanje je primerna hrana, bogata z beljakovinami. Pripadnikom tega znamenja koristijo ribe, morski sadeži, jogurt, rjavi riž, koruza, paradižnik, špinača, grozdje, jabolka in mandlji. Moški bi se morali izogibati piškotom in sladkarijam nasploh ter uživati več hrane, bogate z rastlinskimi vlakninami.

Škorpijon
Rojeni v tem znamenju bi morali v svojo dieto vključiti rjavi riž, zeleno solato, zeleno, kumare, češnje, pomaranče in limone. Moški škorpijoni so pogosto zelo predani delu, zato nemalokrat preskakujejo obroke. Prav zato bi morala njihova dieta vsebovati hrano, ki zahteva hitro in preprosto pripravo. Škorpijoni imajo radi tudi zelo začinjeno hrano.

Strelec
Za vse, ki so rojeni v tem ognjenem znamenju, so najprimernejša živila, bogata z vitaminom C, paradižnik in čebula. Ker se nagibajo k pretiravanju, bi se morali naučiti zmernosti pri naročanju hitre hrane, na najmanjšo možno mero pa bi morali omejiti tudi uživanje sladkorja in vseh sladkarij.

Kozorog
Kozorogi navadno nimajo velikih težav s čezmerno težo. Če se jim to kljub vsemu zgodi, se zelo hitro vrnejo v optimalno formo. Priporočljiva dieta za kozoroge obsega zelenjavne juhe, solate z malo olja in kisa ter zmerne količine nemastnega mesa. Vselej resnim kozorogom priporočajo, naj za boljše razpoloženje sem in tja zaužijejo tudi kaj sladkega.

Vodnar
Za vodnarke je nadvse pomembno, da uživajo hrano z malo maščobe. Opustiti bi morale mastno meso in sladkarije. Njihova idealna dieta obsega sadje, zlasti jabolka in citruse, ter suho sadje. Moški pripadniki tega znamenja bi si morali nehati izmišljati ekscentrične kombinacije in v svoje življenje vrniti preprosto, dobro pripravljeno hrano.

Ribi
Ribe rade dobro jedo, vendar imajo pozneje pogosto težave, saj je njihovo telo občutljivo. Za uspeh pri hujšanju nujno potrebujejo podporo prijatelja. Tako ženske kot moški, rojeni v tem znamenju, bi morali jesti hrano, bogato z železom, kot so jajca, jetra, žita, grah, špinača, ostrige, grozdje, suhe slive, marelice in breskve. Ribe, ki želijo zdravo hujšati, bi morale znatno omejiti porabo soli.
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd