Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Preden se lotite hujšanja, razmislite

Pred poletjem nas pogosto obsede shujševalna mrzlica. Odpraviti želimo blazinice, ki so v jih v mrzlih mesecih zakrivala oblačila. Čezmerna teža je posledica prevelikega vnosa hrane, ki pa ima tudi svoje ozadje. Dokler ne prepoznamo tega ozadja, lahko preizkušamo številne shujševalne pristope, a bomo (vedno znova) neuspešni.
Ko se lotimo zniževanja telesne teže, moramo vedeti, kaj je za nas dobro in kaj ne. Pretirano navdušenje in želja po hitrih rezultatih nas pogosto pripeljeta do nerazumnih potez, ki nas v resnici od cilja oddaljujejo. Zavedati se moramo, da bližnjic ni in da z nekajdnevnim odpovedovanjem hrani ne bomo rešili svojih težav, s številnimi pristopi ali napačnimi dietami pa si lahko celo škodujemo. Diete so v določeni meri oblika zdravljenja s hrano, in če svojega zdravstvenega stanja ne poznamo dobro, si lahko predpišemo napačno dieto.


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

hujšanje , dieta , hrana , debelost , telesna teža , odvečni kilogrami , uravnotežena prehrana , prekomerna telesna teža , shujševalna dieta , nasveti za hujšanje

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

23. 11. 2018 07:21:11
Tablete za hujšanje - http://tonzes.com/slimslo.htm Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.