Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Članki s področja »Ekološka prehrana«

ponedeljek, 09. november 2009

Kokos - najbolj dragocen sadež na svetu?

Blagodejnost kokosa se skriva v sveži kokosovi vodi in kokosovem olju, ki sta mu prislužila vzdevek najbolj zdravilnega sadeža na svetu. Zaradi njiju … več
ponedeljek, 09. november 2009

Sirotka - hranilo, zdravilo in še veliko več!

Razstrupljevalno-krepčilna kura s sirotko, traja od 1 do 3 tedne. Medtem dnevno spijemo vsaj liter, raje dva litra sirotke, uživamo malodane postno … več
ponedeljek, 09. november 2009

Sirarska ali albuminska skuta

Albuminska skuta je rešitev za vse, ki težko prebavljajo mlečne izdelke, a tudi spodbuda vsem, ki v njih uživajo brez težav. Je namreč vir najkakovostnejših … več
ponedeljek, 09. november 2009

Kako do ekološke hrane in kmetij

Nekje je treba začeti in najprijetneje je, če kar pri lastni lakoti. Ker se celota rada razodeva v troedinosti, tudi tu ni druge, kot da sprejmemo, kar … več
ponedeljek, 09. november 2009

Jejmo ekološko, sezonsko in domače

Zadnje čase nas skrbijo bolezni in bi radi jedli bolj zdravo. Prav. Ampak kako? Kaj? Kakšnega porekla? Jasno je, da naj bo hrana naravna, eko in bio, … več
ponedeljek, 09. november 2009

Alge

Najbolj znane alge, ki jih danes uporabljamo za kuhanje in pripravo jedi, so kombu, vakame in nori, spirulina in chlorella pa sta priljubljeni predvsem … več