Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako se dvigniti?

Citiraj
Živjo. Ker nujno rabim pogovor in nočem k psihiatru sem se obrnila na vas. Zadnje čase se mi je nabralo veliko problemov in ne vem kako naprej. Moje razpoloženje niha, včasih sem polna energije, včasih pa padem na tla in se ne morem pobrati. Vem da moram veliko delati na sebi, ker me že kakšna majhna stvar vrže iz tira. Sem zelo občutljiva oseba in ko me kaj razjezi ali razžalosti se avtomatično zaprem in razmišlam samo o tem. Čeprav sem se začela ukvarjati s športom in meditacijo, mi lahko v trenutku kakšna zadeva podre vse in cel dan ali več dni sem podrta. Kaj storiti v taki situaciji?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zdravo Karmen,
popolnoma te razumem in ker sem se sama velikokrat znašla v takih in drugačnih trenutkih, ti lahko iz svoje perspektive povem.
Tudi sama sem zelo občutljiva in kljub dolgoletnemu delu na sebi, me še vedno stvari vržejo iz tira. Kar je drugače kot včasih je to sprejemanje sebe v vseh oblikah. Tako kot je intenzivno čustvovanje blagoslov je lahko tudi prekletstvo. To vemo tisti "ta občutljivi"...
Morda imaš obdobje, morda si taka po naravi, težko reči. Enkrat ene stvari pridejo bolj do izraza, drugič druge. Zelo je tudi pomembno, kakšno je tvoje bližnje okolje in druge življenjske okoliščine. So tu razlogi za večjo stisko?
Če se ti je nabralo več problemov in v glavi to dela kaos, je normalno, da se zapreš. Ker je to kot deroča reka in si človek želi samo zajeziti ali "zamrzniti stanje".

Meni je veliko pomagalo pisanje, pisanje...veliko dnevnikov sem napisala, veliko prejokala. Če že nisem mogla z nikomer govoriti, sem sama sebi dovolila izliti vsa čustva, ki se v naberejo in delajo "navlako" v duši. Čistimo telo redno, ne znamo pa vedno očistiti srca in duše...

Vesela sem zate, da si se toliko odprla in dovolila drugim, da ti kaj napišemo, povemo s svoje perspektive. Odpiraš srce, kar je dobro.

Želim ti veliko Ljubezni, da bo s svojo močjo prekrila strahove in skrbi..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Prosim za izpolnitev kratke, anonimne ankete. Povezava: https://www.1ka.si/a/225665
Na vrh Sledi ZS Objavi