Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

povečanje dojk

Citiraj
prijateljica razmišlja, da bi si dala povečati dojke, jo pa zelo skrbi bolečina po operaciji, sploh zato, ker ima zelo nizek prag bolečine. po tej poti sprašujem vse tiste, ki morebiti imajo to izkušnjo, kako je z bolečinami po posegu in predvsem koliko časa trajajo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz bi ji rekel, naj ne gre na operacijo. Zakaj bi po nepotrebnem trpela, če so pa naravne najlepše? Kakšen D, E ... Ž? Vsako žensko telo je lepo tako kot je. Tko jaz mislim.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
jaz sem bila naravnost zgrožena nad rezultati neke spletne raziskave v Britaniji, ko se je izkazalo, da ima več kot polovica moških raje velike umetne kot naravne (beri majhne) prsi! nezaslišano! čeprav je res, da so ti angleži res mal prismuknjeni...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Spoštovana Loti,

Povečanje prsi z vsadki raztegne tkiva in je lahko dokaj boleče. Bolečina je še nekoliko poudarjena pri vstavitvi protez pod prsno mišico (kamor vstavimo proteze pri večini suhic) in pri tistih ženskah, ki še niso bile noseče (tkiva niso raztegnjena). Bolečina je bolj izrazita v prvih dveh dneh. Bolečine so potem vsak dan šibkejše, lahko pa v celoti in v milejši obliki trajajo tudi nekaj tednov. Nekatere ženske imajo višji prag bolečine in okrevajo izredno hitro. Bolečino se v veliki meri zmanjšamo z analgetiki, ki jih redno predpisujemo neposredno po posegu in tudi za obdobje po odpustu domov.

Navkljub začetnemu neugodju, ki spremlja operacijo, je velika večina žensk zadovoljna z odločitvijo za operacijo. Izboljšana samopodoba in pridobljena samozavest (tu ne gre toliko za Angleže) večkrat odtehta bolečine ob operaciji.

Lep pozdrav,
Andrej Repež
Na vrh Sledi ZS Objavi