Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

INFORMIRANOST

Citiraj
To niti ne more biti debata, objavljam samo v vednost. Mene je tale članek prepričal, saj ne morem verjeti, da je res potrebnih vedno več in več in več cepljenj.

http://wearechange.si/hpv-cepiva-prevara-fda-dokument-razkriva-hpv-ni-povezan-z-rakom-maternicnega-vratu/
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ta članek je še en dokaz več, da je sistem v katerem živimo, za večino odpovedal. Redki so verjetno tisti, ki ga še vedno zagovarjajo. Zavedno.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zdi se, da si strokovnjaki niso enotni. Takšni primeri v meni zbujajo še večji dvom.

Medtem pa se cepljenje nadaljuje. Zaskrbljujoče.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Se strinjam s teboj Anubis, preveč je nasprotujočih informacij za in proti.

Če bi bila moja hčerka danes že najstnica, ne vem, če bi se odločil, da naj se gre cepit., strah bi me bilo, da bi ji povzročil več škode kot koristi.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi strokovnjaki imajo oprane možgane.
Tukaj je še več podobnega branja: http://www.naturalnews.com/034491_censored_alternative_news_stories.html. Grozljivo, česa vse ne vemo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Upam da dovoliš Medo, malo bom popravil tvoj link, ker ne deluje. Vsaj meni ne meni ne. Zato ker je pika na koncu. Tole je enak link, samo brez pike: http://www.naturalnews.com/034491_censored_alternative_news_stories.html

Kar pa se tiče HPV-ja sem se še naprej pozanimal in ugotovil da je tega veliko vrst. In da so nekateri članki izvzeti iz konteksta. Ko namreč govori originalen članek o tem da cepljenje ni potrebno govori o ne nevarni vrsti. Članek ki pa originalnega povzema pa to navede kot da gre za HPV na sploh. Kar seveda ni točno. To področje je eno najbolj raziskanih v medicini na sploh.
Tako da, cepljenja se opravljajo za HPV ki je zares nevaren.

Drugače sem pa tudi jaz takšen da gledam precej nezaupljivo na svet in rad preverim zadeve. V tem primeru še posebej. Zato ker...sovražim injekcije :(
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Seveda, Anubis, najlepša hvala.
Farmacevtska industrija je ena najbolj pogoltnih in dostikrat smo že brali/slišali, da jim gre predvsem za zaslužek. Zato velja posebna pozornost pri vsem, kar še posebej priporočajo in propagirajo.
A kje preveriti zadeve, Anubis, če so vsi (vpleteni) plačani zato, da govorijo o neki stvari dobro, redki pa so tisti, ki si upajo raziskati, povedati resnico svetu, pa še ti izpadejo kot paranoiki? Tale raziskovalni novinar in urednik Natural newsa Mike Adams tvega življenje ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Da Medo, tale kapitalizem je prišel tako daleč... Bilo je neizbežno, ker takšna je pač narava kapitalizma, potrošništva, ...
Na vrh Sledi ZS Objavi