Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Nežen ali možat?

Citiraj
Vprašanje za punce...

Kakšen ljubimec vas bolj razvname: nežen in rahel ali tak ki vas zagrabi in obdela po moško? Raje občutite metuljčke po koži ali moško moč?
Da se bomo prav razumeli, nimam v mislih nasilja ali brezčutne grobosti.
Kaj vas bolj vžge?

Kaj je moškim partnerjem, ki ste jih imele (poznale) bolj manjkalo: nežnosti ali možatosti?

Imate mogoče raje ob začetku seanse rahločunega in nežnega moškega, ki vas pocrklja odznotraj, ob koncu pa bika, ki zna pokazati moško moč in strast?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja Aleš to je pa čisto odvisno od razpoloženja, privlačnosti, čustvene naravnanosti, od partnerja itd. Pravzaprav mi je oboje kul, nežnost in možatost. Sploh, če gre za hudo privlačnost in hiter seks, definitivno možatost. Ampak nisem pa še imela partnerja, ki bi bil na začetku nežen in rahločuten, proti koncu pa pravi bikec.., hmmm, a obstajo takšni?:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hm, enostavno poveš drug drugemu. Ugotavljam pa, da je veliko lažje povedat kaj hočeš, ko si malce starejši in vsaj približno veš kaj si želiš, hočeš. V mladih letih sem tudi jaz mislila, da mi bo moški po defoltu razpoznal vse moje vidne želje in seveda šebolj moje skrite želje.Žal ne gre tako..:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Aleš hočem reči, da se bo "morala " tudi tvoja partnerka malce odpreti kaj bi rada .Morda sta oba še premlada in ne vesta točno kako in kaj. Ampak, glede na tvoja vprašanja in odgovore, sem prepričana, da vama bo uspelo. Vsaj tebi... za prihodnost..:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Aleš, mislim, da je to prvenstveno odvisno od tega kakšen tip je ženska. Poznam take, ki se ne sprostijo brez romantičnega vzdušja ob svečkah, zastrti svetlobi, prijetni melodiji. Zame denimo je to čisti dolgcajt! Sem bolj impulzivna, in je predaja zame lahko stvar trenutnega navdiha, kjer čas in prostor ne igrata vloge. Bolj ko je nenavadno, bolj dražljivo je! Absolutno mora biti ljubimec zame možat, tak, ob katerem mi zastane dih. Pripravljen mora biti na eksperimente, seveda vedno v dvoje in me mora obvladati in ne nadvladati. Mora poznati žensko dušo in čustvovanje, brez tega ne gre.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Obvladati pomeni, da ti "je kos". Nadvlada pomeni, da te tudi fizično malo bolj "pritisne". Meni je všeč oboje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Mogoče je pa jabolko del (pred)igre in si z njim zamaši usta?
Na vrh Sledi ZS Objavi