Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Nežen ali možat?

Citiraj
Vprašanje za punce...

Kakšen ljubimec vas bolj razvname: nežen in rahel ali tak ki vas zagrabi in obdela po moško? Raje občutite metuljčke po koži ali moško moč?
Da se bomo prav razumeli, nimam v mislih nasilja ali brezčutne grobosti.
Kaj vas bolj vžge?

Kaj je moškim partnerjem, ki ste jih imele (poznale) bolj manjkalo: nežnosti ali možatosti?

Imate mogoče raje ob začetku seanse rahločunega in nežnega moškega, ki vas pocrklja odznotraj, ob koncu pa bika, ki zna pokazati moško moč in strast?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja Aleš to je pa čisto odvisno od razpoloženja, privlačnosti, čustvene naravnanosti, od partnerja itd. Pravzaprav mi je oboje kul, nežnost in možatost. Sploh, če gre za hudo privlačnost in hiter seks, definitivno možatost. Ampak nisem pa še imela partnerja, ki bi bil na začetku nežen in rahločuten, proti koncu pa pravi bikec.., hmmm, a obstajo takšni?:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kako pa tvoj ve, kaj bi ti kdaj pasalo? Ali se pač prepustiš tistemu kar prihaja od njega in te potem včasih ugane včasih pa ne? Ali enostavno poveš?
Če midva kaj veliko govoriva vmes se nama obema podre...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hm, enostavno poveš drug drugemu. Ugotavljam pa, da je veliko lažje povedat kaj hočeš, ko si malce starejši in vsaj približno veš kaj si želiš, hočeš. V mladih letih sem tudi jaz mislila, da mi bo moški po defoltu razpoznal vse moje vidne želje in seveda šebolj moje skrite želje.Žal ne gre tako..:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Aleš hočem reči, da se bo "morala " tudi tvoja partnerka malce odpreti kaj bi rada .Morda sta oba še premlada in ne vesta točno kako in kaj. Ampak, glede na tvoja vprašanja in odgovore, sem prepričana, da vama bo uspelo. Vsaj tebi... za prihodnost..:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Aleš, mislim, da je to prvenstveno odvisno od tega kakšen tip je ženska. Poznam take, ki se ne sprostijo brez romantičnega vzdušja ob svečkah, zastrti svetlobi, prijetni melodiji. Zame denimo je to čisti dolgcajt! Sem bolj impulzivna, in je predaja zame lahko stvar trenutnega navdiha, kjer čas in prostor ne igrata vloge. Bolj ko je nenavadno, bolj dražljivo je! Absolutno mora biti ljubimec zame možat, tak, ob katerem mi zastane dih. Pripravljen mora biti na eksperimente, seveda vedno v dvoje in me mora obvladati in ne nadvladati. Mora poznati žensko dušo in čustvovanje, brez tega ne gre.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Možatost in nežnost se ne izključujeta nujno :)

Sicer pa ... osebno nisem romantičen tip, ki bi kaj dal na svečke in globoke poglede. No, globoke že, ampak take konkretne. Ali, kot je že napisala Tulipanka ...moški me mora obvladat, iz oči mu mora sijati poželenje, imeti moram občutek, da si me želi... recimo živalsko, divje, in da potem tako tudi ravna. Skratka, zmerna podivjanost in impulzivnost sta dodatni turn-on. Pa četudi je potem malo grobo. Ker slinjenja nad sabo in ljubezenskih izpovedi sredi penetracije preprosto ne bi preživela brez salve smeha :)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
No, da ne bom le vlekel iz vas, še moj del zgodbe.
Nisva prav rosno mlada, čeprav se počutiva še zelo mlada. Sva pa že stopila čez 40.
Vprašanje pa sem postavil, ker sva en večer ugotavljala z mojo drago, kako različno ji kdaj prija. Včasih bi kar predla in uživala v dveh urah masaže, božanja in muckanja in nič več. Včasih pa pravi, da jo kar zvije notri, če jo zagrabim, razgrnem na posteljo in si jo vzamem. V dneh okrog ovulacije ji bolj paše moč, prvinskost - bolj na direkt, kot pravi ona. V drugem delu ciklusa pa je bolj posredno, nalahno in počasi.
Je pa res, da kadar greva po moje - ko si jo po moško vzamem - je to res takrat ko sem močno razvnet in takrat zadeva ne traja dovolj dolgo, da bi tudi ona lahko splezala na vrh gore. Zato kasneje potrebuje "ročni dodatek" ali pa si ga niti ne želi - ostane pri tem, da se počuti fino ob občutku da je zaželjena. So pa tudi prilike, ko se zmeniva, da ne bova šla do penetracije. Takrat jo božam in masiram, ona pa ima svojih xx minut. To ji paše, ker je v sebi tako narejena, da se počuti čudno ali neustrezno, če ne doživlja tistega kar misli da bi morala. Takšne prilike so zato, da jo razbremeniva "dolžnosti", da bi dosegla nek cilj ampak lahko preprosto uživa.
Res je, da je pomembno, da si partnerja povesta kaj bi rada. Najin problem je predvsem v tem, da ona preprosto ne ve, česa bi si želela. Ni eksperimentalen tip, ki bi zmeraj rada kaj novega. Ravno par dni nazaj je ugotovila, da je njen repertoar popestritev silno majhen, da ga bo morala malo razširiti.
Me pa zanima, kaj ste mislile s tistim: ... "me mora obvladati in ne nadvladati"? A to pomeni, mora znati uporabiti moč, da spelje stvari tako kot si je zamislil in hkrati dopuščati prostor za njeno (vašo) iniciativo? Je to to?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Obvladati pomeni, da ti "je kos". Nadvlada pomeni, da te tudi fizično malo bolj "pritisne". Meni je všeč oboje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, Aleš, bravo! Razumeš in prav razmišljaš!

Tudi s Piko Nai se strinjam oz. delim enako mnenje.
Meni je moški privlačen, če mi intelektualno pariira in možat, če razume in je vešč v igricah v dvoje. Kaj pa vem, mora obstajati neka harmonija in enostavno čut za vzajemnost. Tudi mene bi pobralo, če bi me med seksom gnjavil s kakšno romantično debato. Pozornosti in nežnosti lahko pokaže čez dan - je dovolj priložnosti za to.
Nek pregovor pravi: "Ženska je kot violina, ki izda skrivnost le tistemu, kdor zna zaigrati nanjo."
Poznam pa tudi tako damo, ki pravi, da med seksom brez problema poje jabolko....pa ne vem, ali je njej tako malo do seksa, ali pa moški nima pojma... ali pa oba, hihihiiiiii.....
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Mogoče je pa jabolko del (pred)igre in si z njim zamaši usta?
Na vrh Sledi ZS Objavi