Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Koliko krat tedensko sex ?

Citiraj
"Ne priganja me," pravi Dail o svojem možu, s katerim nima spolnih odnosov in ki mu je svojo aseksualnost razkrila že pred poroko.
Ali je res, da si moški zaželimo večkrat sex kot ženske ?
Koliko krat bi bilo najbol primerno po vašem, tedensko?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pri dveh odraščajočih otrokih ne prideva niti 1x tedensko, prej mesečno.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Marko, to pa verjamem, ..za zadevo pa morata bit vedno oba, za, drugače ni nič..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zanimivo se mi zdi vprašanje, kolikokrat je primerno. Sama mislim, da je za vsak par različno. najpomembnejše je, da je za oba vsaj približno dobro, pa tudi če je le enkrat mesečno. Hudo je, če je eden za vsak dan, drugemu pa ni in ni ... To pa zna bit potem res zoprno.

Pa če že debatiramo o konkretnih doživetjih iz naših spalnic - pri nas doma ob že kar velikih otrocih se stvari zagrejejo vse preredko. Trikrat mesečno. Moja krivda.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Vidim, da ste iskreni v odgovorih, hvala,.. tudi pri nama prihaja občasno do nekih blokad,.napr:. ..slabo počutje, glavoboli, ni prave sprostitve, veliko krat smo tudi psihično napeti..itn.
Potem se pa lahko popolnoma strinjam z Cvetko, vse preredko..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja, pri nama je vse odvisno ... Včasih sva oba super (zdravje, delo ...) in se zgodi, da tudi večkrat na dan :))) Včasih pa mine tudi kakšen teden, ko sploh ne ... Samo, vse več je teh zadnjih primerov. V glavnem se oba strinjava, da bi bilo fajn to spremenit.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Čudno to življenje:) Tudi midva imava šele dobri dve leti staro hčerkico. Vendar sva se že pred odločitvojo za otroka pogovorila in odločila; ja otrok je prvo in vse, ampak tudi midva sva najbolj pomemben člen in ne bova "pozabila" na drug drugega oz. se izgubila v vsakdanjih N obveznostih. Zato (hvala bogu za babice in dedije) si od tamalinega prvega leta privoščiva en vikend na mesec samo zase v kakih toplicah kjer se libido dviiiiiiiiiiiiigne. Drugače pa doma po filingu- pred spanjem..oooo ja..tudi jaz sem velikokrat na smrt utrujen in hočem samo spat, zjutraj: včasih se mi niti oči ne da odpreti, ko zazvoni budilka. Nekatere druge dni se pa zbudim s "trdim" že pred budilko in nežno z dotiki pobaram ljublljeno, če bi...) Večinoma je vedno za...:)
Kar se mene tiče: kolikokrat tedensko, pa na dan ..itd. bedarije, a zdaj nam bodo Veliki bratje se količino sexa predpisovali al kaj??
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tukaj samo debatiramo o tej življensko pomembni zadevi in opažamo, da se z partnerji velikokrat premalo posvečamo tej dejavnosti pod odejami, razlogi so pa različni....v večini smo si tudi sami krivi, če premalo krat....!
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil Miro dne sreda, 25. avgust 2010 ob 08:59
Citiraj
tudi brez otrok ni neke hude razlike - trikrat tedensko, če je res dobra luna, največkrat dvakrat, se zgodi, da tudi enkrat... me pa čudijo razne raziskave, ravno zadnjič sem se prav zamislila, ko sem v vivi brala eno tako, v kateri je največji odstotek vprašanih (moških in žensk!) izjavilo, da seksajo tri in večkrat na teden (več kot 40%!!!). in to je resna, anonimna raziskava na večjem številu ljudi. če bi bilo to res, bi bilo po moje več zadovoljno nasmejanih ljudi na cesti...
kdo bi vedel...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
primerno je tolikokrat, kolikokrat obema paše. As simple as that...
Na vrh Sledi ZS Objavi