Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj ste izgubili nedolžnost?

Citiraj
Zanima me, koliko ste bili stari, ko ste izgubili nedolžnost. Nekateri moji prijatelji so jo že pri 13-ih letih, eni pa so pri 20-ih še nedolžni. Kakšen je bil vaš prvi sex?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Glede na to, da sem srednja generacija, po nekaterih današnjih merilih kar pozno, pri 21 letih. In ta prvi sex? Ha ha, če se danes spominjam- takrat pa mi ni bilo smešno, preje začudenje: a to je tako opevani in povsod prisotni sex, al kaj??!!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz pri 18 letih s prvo "resno" punco. No, čist ta prvi je bil smešn in nerodn, ampak sva prežvela. Ker zanjo ni blo prvič je blo njej bolj smešno kot men ... Še dobr, da je bla tema kot v rogu, če ne ne bi preživel.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
@drugacen:eh, pa kaj potem, če si pri teh letih še nedolžen, najbrž te sex ne zanima preveč, nič hudega..vsak po svoje.

Jaz sem tudi razmeromo pozno izgubila nedolžnost, ne spomnim se točno starosti, nekje pri 22 letih se mi zdi - pa še to nenamenoma- po koncertu me je prijatelj povabil k sebi na dobro buteljko, pa sva jo pluckala ob slačipokru. Itak, da sem izgubila in bila prva gola, potem sva se pa kar naenkrat znašla v postelji. Uspela sem mu še povedati, da je zame prvič, pa mi ni verjel...no verjel je potem, pa se malce zasekiral v smislu, če bi pa vedel bi bil pa bolj nežen in bla bla....
Mene je precej zapeklo,imela sem precej "dolg nos". to je pa pa bilo vse... Definitvno je bil naslednji seks s takratnim dragim boljši:)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi sama očitno razmeroma pozno, pri 21. Sploh mi ni bilo jasno, kako in zakaj, občutila pa nisem prav nobenega vznemirjenja. Z naslednjim je bilo veliko lepše, božansko pravzaprav. zakaj? Ker se je trudil, mislil predvsem name (vsaj tako se mi je zdelo) in mu je bilo zelo pomembno, da je meni lepo. Bil je precej starejši od mene.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
počitnice tretjega letnika srednje šole, 18 in pol, se mi je zdelo, da strašno pozno, ampak glede na povprečje na tem forumu sem bila očitno med prvimi, hehehe ne bi nikoli rekla... blo je bolj bedno in skoraj nisem mogla verjeti, da je to to. do drugega seksa je minilo kar nekaj časa..potem je bilo vsakič boljše in prepričana sem, da moj najboljši seks šele prihaja....
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
jaz sem izgubil nedolžnost pri 17 letih s svojo resno punco. Glede na to, da si dejal, da imajo tvoji prijatelji spolne odnose pri 13ih. Se vprašam, kaj sploh imaš od sexa pri 13ih, še veš ne kaj imaš in kaj moraš delat (fantje še kocin nimajo, pa bojo sexal)...res smešno...če vprašaš mene, bi ti svetoval okrog 17, 18...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hokejist, tud pr 13 letih fantje vemo kaj delat.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
"Se vprašam, kaj sploh imaš od sexa pri 13ih, še veš ne kaj imaš in kaj moraš delat"

+1
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jure mislim, da je sex pri 13ih letih 500% drugačen kot sex pri 18ih in kasneje.

Pri 13 letih je verjetno trajanje spolnega odnosa 35 sekund ;))) se hecam
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Veš kaj hokejist, jaz mislim, da je tudi prvi sex pri 18 enak tistemu pri 13 letih. Prvi sex je pač prvi sex, glede na odgovore bolj izkušnja.. Ja saj jaz sem tud izgubu nedolžnost pri 17 letih, ko je blo bolj tko tko..pa zdej nimam punce, pa bi rad imel punco pa še kaj sexsal.
Na vrh Sledi ZS Objavi