Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

ločitev, nova zveza-Kdaj povezati otroke v novo skupnost?

Citiraj
Kakšno je vaše mnenje na zgornje vprašanje.
Sem ločena in spoznala sem novega partnerja-tudi ločen. Oba imava otroke iz prjšnje zveze. Jaz sem svoje vklopila v novo življenje on pa s tem odlaša. Ker sta otroka zadnje čase veliko pri njem, sva midva zato manj skupaj. Sama se počutim manjvredno in odrinjeno zaradi tega. Saj se mi ne zdi prav da so otroci, ki bojo vedno del najinih življenj razlog da se midva ne moreva videvat. Moje otroke je on lepo sprejel in tudi oni njega.
Zadeva naju pelje na rob, zadnje čase se zaradi tega večkrat skregava. Imava se rada in se spoštujeva. On se zaveda da bo moral enkrat povedat a se tega tako zelo boji. Po ločitvi ga je bilo strah da se bojo otroci od njega oddaljili. Nanje je zelo navezan in lepo skrbi za njih.Mislim da ima podoben strah tudi zdaj. Velik sva se pogovarjala o tem a pravi da ga silit v to ne smem, da se mora sam odločit. Da dela na tem. Želim, si da bi zmogel, ker drugač bom jaz obupala. Ne morem se namreč silit med njih.
Bojim se da naju bo to razdvojilo. Naj povem da sva skupaj že 2 leti in pol.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tvoj partner živi še v preteklosti in očitno ni pripravljen pričeti novega življenja. To prikrivanje in nezrelost, izgovori, opravičevanje se bo nadaljevalo v nedogled. Postavi zahtevo naj te predstavi otrokom , ali pojdi. Otroci znajo tudi z manipulacijo povzročiti razdor, če je partner preveč slepo navezan na svoje otroke. Bolje je, da si čimprej razčistiš situacijo.
Na vrh Sledi ZS Objavi