Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

ljubezen vs. prijateljstvo

Citiraj
Pozdravljeni!

Zaljubila sem se v svojega prijatelja. Ta je s svojim dekletom že 4 leta, skoraj ves čas pa prijateljujeva midva. V tem času je nisem nikdar spoznala, kljub temu, da sem dala več pobud. Vmes se nekaj časa tudi nisva družila, ker so bila moja čustva preveč globoka in ker je prišlo do dogodka, v katerem se je najin odnos še dodatno zapletel (in vino veritas in je z njegove strani priletelo par besed, da tudi on ni ravnodušen do mene). Po naključju sva se spet začela družit in čutim spet to kemijo med nama.

Nikakor ga ne morem pripraviti do pogovora, kaj je med nama in kaj bo z nama. Če se pogovarjava pred interneta ali telefona celo dobim neke odgovore, a v živo iz njega ne pride nič razen spletka enih besed, z nobeno razlago in veliko neverbalne komunikacije, ki potrdi to kemijo v zraku.

Seveda, da je z moje strani med nama veliko več kakor le prijateljstvo, vendar nisem ena tistih, ki bi lahko šla prek trupla (njegove punce) v to zgodbo... Zato me zanima, kako ga pripraviti do pogovora ali je to le eden tistih, ki si na ta način napihuje lasten ego in ima mene za to truplo?

Hvala!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Najbrž ni lahko vse to doživljati, ampak jaz se tudi strinjam z Ireno in bi ga tudi raje pustila na miru oz. ostala prijateljica. Mogoče ga res ne pusti čisto hladnega, če ve, da je všeč še kateri in mu je to všeč, to pa po eni strani kaže, da tudi on ne ve čisto, kaj bi si želel v odnosu in da morda ni vse ok v njunem odnosu ... in se zato nujno postavlja vprašanje, kako bi bilo, če bi bila npr. vidva skupaj.
Na vrh Sledi ZS Objavi