Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Po ločitvi

Citiraj
Po ločitvi se učim živeti sama. Moram priznati, da imam kar velike težave, saj sem bila na nek način odvisna v vseh stvareh od moža. Predvsem me pestijo nedeljske in praznične depresije, ko sem sama v stanovanju. Šepa mi tudi družabno življenje, saj sva imela z možem skupne prijatelje, v njihovi družbi pa se več ne znajdem dobro. Ali obstajajo kakšne oblike druženja za samske? Kako naj se naučim bolj uživati v svojem novem stanu?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hej, Renata. To je idealen čas, da ugotoviš, kdo si in kaj si. In da začneš uživat sama. Biti sam pa ne pomeni biti osamljen! Vsak mora znat bit sam s sabo. Kdo te pa bo prenašal, če se ne boš zmogla sama?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Res je,ta zadnji stavek,ja...Razumljivo je sicer,da smo ljudje od nekdaj socialna bitja..ampak...potrebno je imeti sebe samega rad.Kako?Tako,da skrbiš za svojo dušo in počneš tisto,kar te dela srečnega...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Vprašati se moramo, če je res tako slabo biti sam. Vstaneš ko želiš, spat greš ko želiš, greš s prijateljicami na kavo ali dopust kamorkoli in kadarkoli želiš, nikomur ni potrebno kuhati, likati, za nikomer pospravljati..., ko pa potrebuješ kakšno moško pomoč, pa pokličeš mojstra na dom. Menim namreč, da se punce zelo hitro, še prehitro navadimo na to, da kakšne stvari za nas naredi moški, in potem, ko ga ni več v našem življenu, panika! Tega pa ne zmorem sama. Seveda zmoreš, poglej v čem je problem, pa vprašaš kako lahko prideš do rešitve, si pustiš svetovati ali pa pokličeš koga na dom. Pa je. In ko si pripravljena, pustiš, da novi fant stopi v tvoje življenje. Nice and easy, ko bo ta pravi.
Na vrh Sledi ZS Objavi