Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako naprej.

Citiraj
Zdravo

Sem 32 let star fant, sedaj eno leto po ločitvi po 10ih letih zakona. Imam sina, ki je pri meni. Sem zelo zelo zelo čustven. Celo življenje se tudi borim z depresijo. Ločitev sem nekako predelal s pomočjo.
Pred skoraj dvema mesecema sem spoznal dekle. Ujela sva se res lepo. Ker sm kakrsn sm, sem se zelo potrudiv da je uzivala na zmenkih in vsakic ko je bila z mano, vendar sm nekako zacutil da se dekle ohlaja do mene, ampak nism vedu kaj in kako pa sm odgnal ta občutek. Vceraj mi je pa uspelo je res razjezit. Ker ji je nagajal telefon, da ni dobila mojih sporočil,jaz tega nism vedu, mi je bilo zelo hudo, potem pa sm dobil od nje sporočilo če je kaj narobe pa zakaj nič ne pišem. To povezano z mojim občutkom da se ohlaja me je spravilo v stanje panike.
Ker je nism mogel nikakor kontaktirat sem pac klical njeni dve prijateljici naj ji sporočita da, je vse uredu pa da sm ji pisal pa nism dobiv nic nazaj. Ampak ker nism imel stevilke sem se odpeljal do njene hise da sm dobil stevilko. Ampak ker so jo potem klicali še vsi domači je izpadlo kot da gori voda. Bila je, in je še, zelo jezna. Opravicil in razlozil sem ji da ne vem zakaj sem tako zapaničaril. Prosiv sm jo tudi za se eno možnost. Ampak imam nekako obcutek da sm ga res polomiv čeprav nisem imev slabega namena.

Vem da kr sm naredu je bilo narobe, ampak res sm se ustrašil. Pišem pa tukaj ne zaradi te prigode vendar zaradi tega ker mi je to pokazalo da nimam pojma kako se obnašati, kako osvajati dekle, kako ji dati tisti občutek da sem kljub skrbem ki jih imam trden.
Vem da dekleta iščete partnerja, ki bo steber zveze, ob keterem se boste počutile varno, ki vam bo zanimiv in tak da ga boste želele ob sebi.
Sam se ne znajdem v tem svetu, v svetu po ločitvi, ko so dekleta zame uganka. Ko sem sam ugotovil, da se preveč preveč trudim ugajati zaradi strahu, da bom zopet zavržen.

Če ima kdo kak nasvet kako se spremeniti, da bom moški všečen dekletom, da bom privlačen kot oseba in trden takrat ko bo dekle me preizkušalo bom zelo hvaležen.

Hvala lepa Toni
Na vrh Sledi ZS Objavi