Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Moški in otroci

Citiraj
Živjo,
Ženske imamo neko biološko uro in večinoma je vsem samoumevno da imamo željo po otrocih.
Zanima me pa še moško mnenje in razmišljanje o tem. Ali si želite otroke? Pri kateri starosti začnete razmišljati o tem? Kaj bi se dogajalo v vaši glavi če bi prišlo do "nesreče"?

Sprašujem zgoj zato ker me zanima, da ne bo kdo mislil da imam kakšne probleme =)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sam verjamem da imate ženke tako imenovano biološko uro čeprav je sam pa ne čutim. Mogoče še ni prišel tisti čas zame :) Tako da to sprejemam kot čisto žensko domeno. Pri kateri starosti? Verjetno različno. Malo je življenjskih vprašanj kjer dobiš črno beli odgovor kot ga pričakuješ. Pač življenje. Ne vem pa kaj si naj zares mislim o tvojem vprašanju : "Ali si želite otroke?". Kot je postavljeno mi daje slutiti da razmišljaš o moških kot da si sploh ne želimo otrok. Kar bi bilo narobe. Obstajajo takšni, vendar so tudi drugačni. Saj tudi ženske nimajo vse "biološke ure". Ljudje smo pač različni. Pa kaj! Oziroma nasprotno, bi verjetno bil dolgčas.

Nesreče pa človeka ponavadi spravijo iz tira zato so punce ponavadi razočarane nad reakcijo ki ni primerna. Lahko pa se spremeni v nekaj krasnega. Včasih so stvari ki pridejo najmanj pričakovano, najlepše.

pa srečno
Na vrh Sledi ZS Objavi