Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Še pri starših pri 29 letih

Citiraj
Zanima me, kako je pri vas? Ali sem jaz kaj čuden, ker sem še vedno pri svojih letih doma pri starših? Sicer hodim v službo, ampak si ne morm privoščit, da bi šel v najemniško stanovanje. Moram še dost našparat, če hočem vzet kredit, da bom sploh lahko šel na svoje. Je pa res, da mi je čist fajn bit doma, ker se doma samo vse opere, zlika, tudi skuha - pa ne da sam ne bi vsega tega tudi delal. Je pač lažje. A kdo to kako drugače rešuje - ker živeti v stanovanju s tremi cimri sem že poskusu pa se ni obneslo ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Lahko vprasam zakaj si ne mores privoscit najemniskega stanovanja? Je samo placa vzrok...? Ali si se odlocil, da si se naslednjih 10 let pri starsih in sparas, da bos lahko vzel kredit, ki ga bos itak odplaceval naslednjih 25 let, no ja, na stara leta bos pa imel lastnino...potem pa itak dom upokojencev...)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V bistvu je blo tko, da sem mel punco in sva se hotla preselt skupi na svoje. To je blo en let nazaj. Skupi bi nama še nekako znesl. Sam pol sva šla pa narazen ... Pa mi je vse dol padlo, da bi šel od doma. Sem tri mesce žvel s kolegi, ampak ni blo ok. In zato sm zdej še doma. Pač nimam rednega dohodka - enkrat malo več enkrat mal manj ... ne vem za naprej in zato se mi zdi bolj pametno met kak kupček za rezervo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Temu se reče "hotel mama". Danes nič posebnega... Marsikdo bi si lahko najel stanovanje, ampak zakaj, če je doma bolj udobno? Še eno vprašanje - doma kaj prispevaš za stroške?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz od 18. leta na svojem živim in niti si ne zamislim več kako bi zgledalo doma živet. Sicer se z družino srečamo za vikend in se super razumemo, vendar sem mnenja, da se moreš sam znajt. Je pa doma vsekakor bolj komot - tudi meni paše zastonj skuhano kosilo ko vstanem ob poldne :)
Na vrh Sledi ZS Objavi