Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Partnerstvo

Citiraj
Kaj ohranjate po več letih partnerstva? Kaj je tisto kar vaju s partnerjem tako veže skupaj? Še kdaj čutite, ste si večino časa privlačni 'kot nekoč'?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ne vem, kaj je zate več let, ampak pri meni je vsako leto boljše, pa sva skupaj ”samo” 5 let. In ja, privlačnost se še kar stopnjuje ... pa nič kaj posebnega ne delava, ampak se samo veliko pogovarjava, sva odkrita in ... si poveva vse želje, fantazije ... :)))
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sara, prav zavidam ti! 5 let je malo proti mojih - najinih 25 let. Predvidevam, da si še mlada in najbrž si zna mlajša generacija drugače zastaviti odnos. Kaj naju veže po 25 letih zakona? 2 otroka, ki še študirata, vsakodnevna skrb za družino, poznavanje drug drugega... Moža imam zelo rada, toda tiste privlačnosti ni več..pa še leta so tu... Pa se ne pritožujem, po toliko letih zakona se okrepijo druge vezi.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Midva sva skupaj 16 let. Bili so vzponi in padci, ampak na srečo slednjih zelo malo. Kaj naju drži skupaj? Na prvem mestu je gotovo humor. Veliko, ogromno smeha, so dnevi, ko se mu več ur skupaj smejim - in on meni. Imava to srečo, da sva oba zabavna in imava smisel za humor. Z dolgočasnim tipom ne bi mogla biti niti en dan skupaj.
Vse ostalo ... pride samo po sebi. ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hm, midva pa 10 let , od tega zadnjih 3 porocenih let. Kaj naju drzi skupaj- premisljujem, o cemer nisem premisljevala, ker mi je bilo "logicno"; najprej ljubezen ( ne zaljubljenost)z vsemi obojestranskimi procesiranji vred, enake eticne vrednote in odnos do sveta, dopolnjevanje v nestrinjanju, skupni hobiji, poklicno dopolnjevanje itd. itd... in pa jasno internet- glavno!:))-jep tudi spoznala sva se preko spleta in nenazadnje dober seks.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz pa mislim, da je bistveno spoštovanje, prilagajanje, upoštevanje drug drugega in predvsem ZVESTOBA!!!!
V današnjih zmešanih časih pa je vse manj zvestih moških! To nas bo pokopalo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Magda se strinjam s tabo, vendar pa je vse več žensk, ki varajo, tako da ne moremo to samo za moške govoriti.

Meni se zdi, da si moraš vsak dan za partnerja vzeti čas (lahko je tudi samo 5 min) in mu takrat pokazati, da brez njega ne moreš živeti in da ti pomeni vse. Predvsem pa da mu pokažeš, da je on vedno na prvem mestu pred službo, prijatelji...no razen pred otroki:)
Na vrh Sledi ZS Objavi