Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako se izogniti 8 pasovnicam

Citiraj
Z mojo boljšo polovico bova v kratkem praznovala okroglo obletnico. Kaj svetujete za ta dogodek (poleg šampanjčka, večerje in rož), da se malo popestri dogodek (beri: da se izognem kakim očitkom, da ni blo vse ok, oziroma po domače, 8 in 16 pasovnicam do Tahitija) ?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Mogoče večerno praznovanje v naravi, ki lahko vsebuje šampanjec in nekoliko drugačno "večerjo" (kakšni domiselni prigrizki, prepustite domišljiji prosto pot, ali pa ta del prepustite strokovnjakom, ki slišijo na ime catering), sveče (za romantiko, predvsem pa za odganjanje mrčesa :-))... Za rože vam ne bo potrebno skrbeti, saj jih je v naravi več kot dovolj!
Pa srečno in še veliko praznovanj obletnic!
p.s. upam, da bo vaša izbranka zadovoljna, če ne pa.... saj veste, one niso nikoli zadovoljne :-)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Glede na rože in naravo sklepam, da prihajaš nekje iz Gorenjske ;).. ampak ostalo me malo navdaja z dvomom (šampanjc pa catering). Catering itak odpade, ker sem sam ta glavni kuhar pr bajt (moški šovinizem pač: kuhalnica je preresna reč, da bi jo prepustil ženskam ;) - hec, ker tudi moja boljša polovica zna dobre stvari narest, ampak nekak sem pr tem bolj zagnan - zato se moram tudi kil znebit press). Glede šampanjc pa itak poznam vrhunsko zadevo na www.sampanjec.si (dobis za ceno običajne srebrne res dobro zadevo, za malo več pa res fantastične letnike - priporočam, da se osebno zglasite pri modelu, ki vam bo res znal narediti zgodbo in vas bo odpeljal v vinske gorice Francije in bistvo te žlahtne pijače -rezervacija za najino obletnico je narejena).
P.P.S: Fajn je, da je moja izbranka zadovoljna, še bolj pa, da je zadovoljena :);)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
P.P.P.S: Da je moja izbranka lahko zadovoljena, mora biti sicer zadovoljna, če ne sva oba nezadovoljna in nezadovoljena :D
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
če že ni prepozno, glede na datum ... Po dobro pripravljeni večerji, kar zate glede na napisano sploh ne bo problem, okoli sebe naveži veliko pentljo in ji reci, da si ti ta večer njeno darilo in boš zanjo naredil vse, kar bo želela in hotela. Garant bosta oba zadovoljna. In zadovoljena ...:) Čestitke za obletnico!
Na vrh Sledi ZS Objavi