Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

S čim hranite kužete ?

Citiraj
Ali svoje ljubljenčke hranite samo z briketi ali jim date tudi "človeško" hrano oz. jim kuhate?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz večinoma briketirano hrano - vedno pregledam, da je kvalitetna (najpomembnejši kriterij je npr. katera sestavina je napisana na prvem mestu seznama sestavin - če je meso, je ok). Potem pa tudi kombiniram tako da kuham riž in meso pa riža pa ovco in dam noter kakšen pasiran korenček pa kdaj skuto ... Večinoma pa briketi. Pa seveda še kakšne kosti za zobe pa priboljški, ko se kaj učimo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
našemu dajemo redno brikete za izbirčne pse, pa še te s težavo poje... sicer pa mu zmešam tretjino ali četrtino vrečke (mokra hrana), potem pa poje s slastjo. obožuje tudi brikete za našega mačka, ki mimogrede tudi meni dišijo za razliko od vse drugih briketov, ki sem jih lahko povohala. občasno dobi tudi kaj s krožnika, vendar ni vedno v redu, kar se pozna na kakcu... občasno dobi kost za čiščenje zob, pasje priboljške pa le redko, saj mu veliko bolj diši tisto s krožnika.. včasih dobi tudi ovsene kosmiče s surovim rumenjakom in malo mleka... aja, za dlako mu dam surov rumenjak vsaj tri x na mesec...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Naša razvajena labrodroka ima pa pol pol- pol briketirane hrane ( super druper preverjene glede sestavin...,no se zase ne kuham vsak dan, in so briketi nujno zlo v pomankanju cajta ) in pol kuhane prav posebej zanjo, ker sva z mozem vegija in ji niso ravno vsec razne variante na tofuje, pa se prevec zacinjeno jeva zanjo. Skuham pa ji za 3 dni v naprej, pa potem v hladilnik in prevrem pred obrokom. Dobiva pa variante z rižem ali proseno kašo, z veliko zelenjave, vmes pa ribe ali pa goveje meso. Za sprotne obroke pa: kosmiči s skuto ali sirom, jajca, skuta..itd. variante; nora je pa na kislo zelje!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi mi našega hranimo večinoma z briketi, vendar jim moramo dodati koščke sira ali kakšno sardelo iz konzerve, drugače ni šans, da jih poje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Vidim, da jih večinoma hranite z briketi in kuhano hrano. Kaj pa pravite na hranjenje samo s surovo hrano- torej surovim mesom? Slišala sem celo, da nekateri skrbniki meso pustijo nekaj dni stati na zraku, da osmrdi...
Na vrh Sledi ZS Objavi