Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Groba malomarnost ali poskus goljufije zavarovalnice pri placilu odskodnine za nezgodo

Citiraj
Spostovani!
Pri zavarovalnici sem imel sklenjeno ,,nezgodno kasko,, zavarovanje kjer so v spl. pogojih obljubljali pri zlomu kosti 5000eur. Za zlom vretenca pa je pisalo 80% tega zneska. Po zakljuceni bolniski in predlozitvi celotne dokumentacije so mi napisali dopis, v katerem je pisalo da so mi po polici nezgodnega zavarovanja izplačali le 15% delez zavarovalnine za zlom kosti kar je zneslo namesto 4000eur le 750 eur. Pisalo je še ,,zavarovalnino smo vam nakazali na vas trr ki je naveden v dokumentaciji škodnega spisa.

To je bilo vse, brez kakršnihkoli pojasnil zakaj so si prilastili 3250 eur mojega denarja. Ker je bilo ze kar nekaj casa odkar sem zavarovanje sklenil se mi je zdelo da je premija ok, in dejstvo sprejel tako kot je bilo napisano. Na vso sreco pa sem cez cas pogledal pogoje kjer sem videl da so si prilastili omenjeni denar. Ker sem to videl sem jih obvestil in s rekli da bodo pa poravnali še ostanek manjkajočega denarja, kar so tudi naredili.

Ta postopek se mi zdi skrajno nefer, saj pri zavarovalnici ze dalj casa tudi varcujem ipd. Zanimam me mnenje se koga drugega, saj bi rad zadevo obelodanil cimbolj na siroko, med drugim tudi zato, da bi zascitil morebitne bodoce kliente pred takimi goljufijami. Vsak nasvet bo dobrodošel.
Na vrh Sledi ZS Objavi