Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Slabost po domačem mleku

Citiraj
Zdravo,

stara sem 23 let in že od otroštva sem brez problema lahko uživala domače (kravje) mleko. Sedaj pa opažam že kar nekaj časa (več kot pol leta), da mi je po tem, ko zaužijem kakršno koli hrano, ki vsebuje zgoraj omenjeno mleko, zelo slabo (lahko je le skodelica samega toplega mleka, kosmiči polenta z mlekom itd). Po navadi jem takšne stvari za zajtrk, vendar nisem nikoli imela nobenih problemov. Zanima me zakaj je kar na enkrat prišlo do tega. Po zaužiti hrani moram tudi takoj na blato, ki je bolj redko, vendar ni driska.
Za kakršen koli nasvet kako naj se znebim slabosti se vam najlepše zahvaljujem.
Lep pozdrav ter obilo zdravja,
Maja
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Maja T je napisal/a:
Zdravo, stara sem 23 let in že od otroštva sem brez problema lahko uživala domače (kravje) mleko. Sedaj pa opažam že kar nekaj časa (več kot pol leta), da mi je po tem, ko zaužijem kakršno koli hrano, ki vsebuje zgoraj omenjeno mleko, zelo slabo (lahko je le skodelica samega toplega mleka, kosmiči polenta z mlekom itd). Po navadi jem takšne stvari za zajtrk, vendar nisem nikoli imela nobenih problemov. Zanima me zakaj je kar na enkrat prišlo do tega. Po zaužiti hrani moram tudi takoj na blato, ki je bolj redko, vendar ni driska. Za kakršen koli nasvet kako naj se znebim slabosti se vam najlepše zahvaljujem.Lep pozdrav ter obilo zdravja,Maja


Domače mleko lepo zveni kod beseda, medtem ko pa kemično to mleko analiziramo, bomo opazili preveč bakterij, ki jih vsak želodec ne obvlada!
Zato je za vas mnogo ugodneje, če kupite Alpsko mleko
ki je mnogo manj bakteriološko obremenilno!

Pomagate si pa lahko tudi s tem, da vlijete v mleko nekaj kapljic limoninega soka, da se mleko malo sesiri, pa bo s tem tudi lažja prebava!

Pa moj lep pozdrav Konrad!
Na vrh Sledi ZS Objavi