Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Brezplačni pregledi

Citiraj
Kdaj praviloma pa bodo pošiljali vabila za te preglede? Prijavila sem se na tri brezplačne preglede, zanima me, ali lahko spremenim termin pregleda, če bi sovpadali na isti dan in uro ?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni,
akcija zbiranja prijav na brezplačni preventivni pregled poteka od 4. novembra 2011 do 10. janurja 2012. Izmed teh, ki boste poslali prijavnice, bomo po končani akciji, do 31. janurja 2012, izbrali dobitnike pregledov i( vsak je upravičen do enega preventivnega pregleda) in jih o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonsko. Med tiste, ki tokrat ne boste imeli sreče, bomo razdelili kup uporabnih tolažilnih nagrad.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Stažist, hvala za informacijo, zdaj sem vsaj malo pomirjena, da nisem spet kaj zamudila, hahaha-torej je naključno izbiranje za en pregled...tko, da vem, če bom pravočasno obveščena se pripraviti, ker se nerada odpravljam od doma...Trenutno zdrava vas lepo pozdravlja
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Prosim za podatek o seznamu izrebancev za brezplačne preventivne preglede,
kje se lahko najde ta seznam ?
Pozdrav.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljeni,

seznama prejemnikov zaradi varovanja zasebnosti ne bomo javno objavili. Vse, ki so prejeli brezplačni preventivni pregled o tem obveščamo po telefonu oz , elektornski pošti in navadni pošti.

Lep pozdrav!
Na vrh Sledi ZS Objavi