Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Nick Vujicic

Citiraj
Pozdravljeni! Ker ta teden prihaja v Slovenijo Nick Vujicic, fant iz Avstralije, ki se je rodil brez rok in nog, zdaj pa je svetovno znan motivator, sem si o njem ogledala precej posnetkov na netu. Zelo me je navdušil njegov pogled na življenje, predvsem se mi zdi, da iz njega seva neka res posebna energija. Prav zato sem se tudi odločila, da ga grem v soboto poslušat. ker sem z veseljem o tem pripovedovala nekaterim ljudem, sem se zgrozila, ko so mi nekateri rekli, da je njegova predstava samo za naslajujočo množico, ki bi si rada ogledala svetovno znanega spačka...
Še nikoli nisem o nikomer mislila, da je spaček, zato me je to res presenetilo v negativnem smislu. Na njegovo prireditev bom šla izključno zaradi pozitivne energije, ki sem jo začutila ob ogledu njegovih posnetkov.
Kaj vi mislite o tem?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V času, ko bolj kot kadarkoli častimo lepoto, mladost, popolnost, izklesanost telesa rada verjamem, da se marsikomu zdi Nick spaček. A kljub pehanju za večno mladostjo in lepoto je obenem tudi več kot kadarkoli ljudi, ki so notranje prazni, žalostni, brezvoljni in brezciljni. In ko taki pridejo na stadion, pred sabo ne vidijo, prepričana sem, spačka, ampak nekoga, ki ga je življenje že v startu prikrajšalo za marsikatero stvar, ki se večini zdi samoumevna, a je kljub temu ostal veder, nasmejan, pozitiven in predvsem osmišljen. Kat, pojdi in napolni se z energijo in pozitiviizmom!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Cvetka, ena velika hvala za prijazen odgovor! Kako prav si povedala.... Si me malo "potolažila". Rada vidim, da so na svetu ljudje, ki RAZUMEJO.
Lep dan ti želim!!!
Na vrh Sledi ZS Objavi