Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

JADRANJE

Citiraj
Jadranje - zaključek sezone - izključno ženska ekipa ima še 2 prosti mesti na jadrnici - regata Impression Sailing Week 2013 v Biogradu na moru, če katero zanima, znanje jadranja ni nujno. Odhod 6.11.popoldan - v četrtek je trening, zvečer svečana otvoritev regate in druženje s posadkami. V petek in soboto tekom dneva potekajo regatni plovi, v soboto zvečer razglasitev, v nedeljo dopoldan odhod domov. Pričakovati je udeležbo 400 jadralcev in obiskovalcev, ki bodo na kopnem deležni pogostitve ter imeli z glasbo popestrena kar dva zabavna večera.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
ŽENSKA EKIPA-Samo še eno prosto mesto, odhod v sredo, 6.11.popoldan!!! Udeleži se zabavnega jadranja!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Bliža se regata GLADUŠA 2014 - 12.april - 7 članic ženske posadke se je že zbralo, iščemo še eno. Odhod v Biograd 10.aprila popoldan, nato trening, v petek privez in večerja v saliju (Dugi otok), v soboto navigacijska regata, večerja in zabava v Saliju, v nedeljo popoldan pa odhod domov. Obeta se obilica zabave, kulinaričnih presenečenj, da o adrenalinu ne izgubljamo besed. Če katero zanima, se še lahko prijavi!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Preživite letos prvomajske praznike drugače - ODJADRAJTE! Temperature so v tem letnem času lahko kar visoke in prijetne, najpogumnejši pa se takrat tudi že kopajo. Izhodiščno marino prilagodimo vašim željam (od Zadra do Splita) in pripravimo vam individualni program! Cena tedenskega jadranja že od 290€ na osebo (vsebuje najem jadrnice, skiperja, posteljnino, čiščenje). Število posadke je lahko do 10 oseb!
Na vrh Sledi ZS Objavi