Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

ob kateri uri

Citiraj
ob kateri uri pa je priporočljivo dvignit zadnjico s kavča?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ob katerikoli, najbolje pa ob jutranji...iz postelje..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ob kateri uri? 5 minut prej predenj sedete nanj.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Če misliš, kdaj je najboljši čas za rekreacijo, potem predvsem takrat, ko ti bolj paše. Eni so bolj jutranji tipi, drugi večerni in bo jutranja vadba lahko precej neprijetna in niti ne bo dosegla namena, ki je tudi zmanjšanje stresa.
@Lorenzo: Najbolje se je prijetno utrujen zavalit v kavč, skupaj s hladnim pivom in vrečko čipsa in gledati nogometno prvenstvo. V tem vidu je zelo verjetno, da boste večkrat nehote dvignili zadnjico s kavča (ob vsakem zadetku vam ljube ekipe).
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
@Patrice: Torej glejte tekme južnoameriških ekip. Evropske niso pokazale še nič konkretnega. Nekako je nam uspelo vsaj enkrat dvignit celotno Slovenijo. ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jah, naši danes niso pokazali vsega. Ampak vseeno, so bili zrela ekipa, ki zna zmagati tudi ob malo slabšem dnevu. Koren morda ni dal veliko dobrih podaj, kar se pričakuje od njega. Je pa veliko tekel in pokrival nasprotnike in ja, je znal izkoristiti priložnost. Ne vem, kam bojo naši prišli, a nekaj so pokazali: Da znajo igrat (btw, v 2. polčasu so Alžirci igrali tipičen bunker in naši so ga uspeli prebit). Od vsega pa mi je bila najbolj všeč izjava Keka, ko so ga provocirali,češ da je slovenski Jose Murinjo: Jaz sem samo skromni Matjaž Kek, trener slovenske reprezentance in danes smo zmagali. To je pravi pristop. Ve, da ni bog i batina, ve pa, da je dober strokovnjak, ki je nekaj dosegel. In to je tisto pravo, ne jaz sem veliki ego, ampak, smo znali nekaj skupaj narediti. Čas za Slovence je, da se učimo, kako delati skupaj - vsak s svojo kvaliteto !!! To je bila lekcija za vse nas danes - ne glede na rezultat :)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V kolikor je meni znano, gibanje ni priporočljivo pred 10 uro zjutraj.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Nedjo, zakaj pa ? Ker v tej vročini pride zame v poštev edino, da pred službo skočim eno hitro odpeljat, popoldan je prevroče in se mi čisto nič ne da.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Najbrž gibanje ni priporočljivo pred deseto zjutraj za tiste, ki vstanejo ob enajstih. Ja... Za vse druge pa res ne vidim razloga zakaj ne. Gibanje je ok že takoj, ko krvni obtok normalno zalaufa. Ko imate občutek, da imate v mišicah že vso moč. Najbrž poznate občutek, ko se zjutraj zbudite in ne morete niti dlani kvalitetno stisniti skupaj. No ko je to mimo ste že dokaj nared.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ma to itak, jaz grem sicer dostikrat na tešče (baje je dobro za hujšanje;)), sicer pa si ne predstavljam, kako bi naredil dolgo turo brez da štartam kar se da zgodaj. Še sploh v tej vročini, ko se počutim kot švicarska ura (5 litrov švica na uro press)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V petek sem šel v tisti vročini ob pol šestih zvečer in pejlal 92km. Na smolo sem imel tako špuro, da nisem mogel užgat nobene bližnjice, tako da sem moral kar fino potiskat, da sem prišel še v dokaj normalni svetlobi domov.

Skratka. V zelo hudi vročini ne pomaga niti pozno kolesarjenje in najbrž tudi zgodnje jutranje ne, če je tura predolga. Ampak čez dan je bilo v petek itak vroče kot pekel. Tako ali tako je bila povprečna temperatura od celotne ture 28,9°C.
Na vrh Sledi ZS Objavi