Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ponorele bakterije na koži psa

Citiraj
Pozdravljeni,
2 dni nazaj sem pri našem psu na večih mestih opazila neke hraste oz. čudno sluz na koži- pod dlako. Odpeljala sem ga k veterinarju, ki mi je rekel, da se to zgodi pri vlažnem vremenu ali kopanju v postanih vodah, ko se bakterije, ki so sicer normalno prisotne na koži psa, čezmerno razmnožijo. Psa so na prizadetih mestih obrili, jih razkužili z nekim šamponom ter namazali z jodom. Jodovo tekočino sem dobila tudi za domov in obolela mesta moram mazati večkrat na dan. Ima mogoče kdo podobne izkušnje, se bo koža res pozdravila samo z mazanjem z jodom... namreč, na pobriti koži je še vedna una čudna sluz, ki se sicer za nekaj ur posuši, ko psa namažem z jodom. Hvala za kakršen koli odgovor, ker me zelo skrbi.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pokraculja, tudi pri našem psu ni šlo brez antibiotikov in je sedaj že skoraj v redu. Mi je pa veterinar rekel, da so te bakterije sicer nomalne na koži psov, se pa lahko še posebno poleti v vlažnem vremenu, nenormalno razmnožijo in povzročajo težave. Priporoča naj psa ob takem vremenu ali pa, če se je kopal v kaki stoječi vodi, preventivno okopamo s šamponom Clorexyderm.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sem mogoče malo pozna, vendar imam zelo dobro izkušnjo oz. rezultat. Svojega kužka sem nekajkrat popršila s srebrovim koloidom (naravni antibiotik) in koža se je po dveh dneh zacelila, dlaka pa začela rasti. Nikar naših prijateljev ne pitajmo z antibiotiki.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Koloidno srebro ni samo naravni antibiotik, je mnogo več. Stric Google ve vse, zato vtipkajte koloidno srebro in svet se vam bo odprl. Poleg koloidnega srebra, je tudi koloidno zlato. Oboje naravna zdravila za veliko bolezni.
Na vrh Sledi ZS Objavi