Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

kakci

Citiraj
tudi jaz se strinjam stem da kakce je potrebno pobirat . Že zaradi majhnih otrok .Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
absolutno bi morali pobirati kakce spremljevalci psov, se strinjam,.. ampak kaj ko je teh ljudi zelo, zelo malo, ki to spoštujejo. Ti veliki psi naredijo kar pošteno velik kup in kako je fajn, če stopiš not, pol pa greš v stanovanje....katastrofa..smrad povsod...katastrofa....itn.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sploh ni vprašanje, da se kakcov ne bi pobiralo; odvisno pa kje- v gozdu najbrz ne ??:) Sicer pa menim, da v mestih oz. naseljih, večina skrbnikov psov zelo vestno počisti za svojimi pasjimi ljubljenčki.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ojoj še je takšnih ki ne pobirajo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Nič ne pretiravam, kar je res je res,..tebi je fajn ko stopiš v pasji drek.. teh je pa že polno .. ( na zelenicah in pločnikih, parkih..itn....))
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil Miro dne nedelja, 17. julij 2011 ob 11:01
Citiraj
Ti so pa zelo redki, in bi bilo tudi prav da počistijo za seboj.Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Eni se šalite malo, samo ko dobi inšpektor tistega, ko ne pobira ka.kcev.. bo ga stalo kar nekaj sto eurov,..samo teh inšpektorjev je žal premalo......da bi bili po vseh parkih.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Treba je bit vokalen...ce vidis da pes spusti drek in lastnik ne naredi nic mu je treba rect..."Ej, pober ta drek". K nam je hodil sosedov pes nonstop na zelenico in puscat dreke...pol sem pa en dan sla in potrkala na vrata in zahtevala da pride in odstrani tiste dreke. In je prisel, pobral, se neki repencil kao da njegov pes ne serje tak malih drekov ampak naj nam bo!!! In od takrat naprej je bil mir!!! Jaz kar povem sploh pa ce je to na moji trati!!!!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tako je tudi prav, pri nam je pa več stanovanjskih hiš ( blokovsko naselje ) in že vsak 4 stanovalec ima skoraj kakšnega psa, katerim je težko peljat psa na travnik, ki je ob parkirnih prostorih in noben stanovalec nebi imel pripomb, če gredo tja na sprehod z svojim psom,.. amapk jim je lepše kar pred bloki na zelenicah....psi niso tukaj nič krivi ampak samo lastniki ...LP
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Res je Miro, zivalce nic krive. Lastniki so tisti ki jim je treba pridigo drzat. Kaj pa kaksne table z velikimi napisi vsakih par metrov "poberite kakce svojih ljubljenckov" . Da jim da mal za vedet in upam da bi imelo vsaj nekaj slabo vest da se ne drzijo zakonov madonca!!! vso sreco!!
Na vrh Sledi ZS Objavi