Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kje kupiti bio hrano?

Citiraj
Pozdravljeni, pred časom sem se upokojila. O eko in bio hrani sem veliko prebrala in teoretično kar dobro oblvadam. Sem iz manjšega kraja in teh trgovin pri nas, razen velikih ponudnikov, ni veliko; oz. nobene. V teh velikih centrih pa ni nikogar, ki bi mi znal kaj svetovati. Odpravila bi se v Ljubljano po nakupih. Mi lahko svetujete, kam naj se odpravim. rada bi v kakšno manjšo trgovinico, kjer bi se lahko s kom pogovrila in kakšno rekla.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
V Ljubljani obstaja kar nekaj specializiranih trgovin, kjer je mogoče kupiti ekohrano. Največja izbira je res BTC, kjer je ponudba ekohrane v tržnici, še ena pa samostojno (imenuje se Kalček). Mislim, da imajo ob sobotah tudi ekotržnico, na kateri se da kupiti slovensko ekološko pridelano zelenjavo in sadje. V večjih centrih je vedno tudi vedno kakšna polica, na kateri so ekoizdelki. Sama bi se na vašem mestu skušala odločiti predvsem za slovenske ekoizdelke (če smo že eko osveščeni, sem sodi tudi hrana, ki za to, da pride na police, ne ustvarja velikega ogljičnega odtisa).
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Spoštovana Leonida. Iskrena hvala. Res ste super. Že to soboto se bom odpravila v Ljubljano.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
če boste v BTC-ju lahko na pokriti tržnici obiščete tudi trgovino Jablana..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
še dodatek: drugače je pa tudi v sobotah eko tržnica, tako v BTC kot na glavni tržnici v Ljubljani..
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Najbolje, da greste po eko pridelke direktno na eko kmetijo. Dobili boste kvaliteto po precej nižji ceni kot v trgovinah, ki si nabijejo ulala maržo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jana, hvala za info, takoj jutri precekiram!
Na vrh Sledi ZS Objavi