Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ali so kumare vse škodljive?

Citiraj
Kumare niso vse zdravju škodljive, še posebej ne naravne kumare, ki jih je prepoznati po majhnih bodicah na površini lupine!

Te kumare so naravne in niso gensko predelane, zato imajo tudi svoj genski obrambni sistem zato jo težje napadejo bolezni in bakterije, še posebno če so vzgojene naravno brez plastičnih rastlinjakov, da lahko vsrkavajo prave sončne žarke in nočno roso, so take kumare tudi dosti okusnejše in imajo še bolj prijeten vonj, kar pomeni da imajo več ugodnih energij ki služijo človeškem zdravju ter tudi odpornosti na bolezni!
Zato se ne bojte teh kumar ne glede iz katerekoli države so prispele na naše tržišče!

Drugo pa so kumare, ki so gensko spremenjene in ki jih spoznate že po videzu, ko so dosti večje in imajo gladko lupino/ kožo, brez vidnih bodic, ki so značilne za naravne kumare, so te nenaravne kumare negativne energije, ki že sama ta negativna/ škodljiva energija, lahko povzroči prebavne ali bolezenske motnje, še posebno če jih pojemo večjo količino brez ostalih prehrambenih prilog!
Ker po novo odkritem naravnem zakonu, negativna energija privablja bolezen, je možno da so vsi negativi pridelki in ne samo kumare zelo izpostavljeni raznim bakterijam in s tem tudi raznimi bolezni, zato se varujte genskih spremenjenih prehrambenih pridelkov!

Konrad Ajster
Na vrh Sledi ZS Objavi