Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Maskara

Citiraj
Na voljo je cel kup maskar saj vsak kozmetični proizvajalec ponuja vsaj nekaj izdelkov, zaradi česar se je pri nakupu težko odločit. Kakšni so vaši kriteriji pri nakup? Rada bi dosegladaljše, gostejše in bolj zavihane trepalnice.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Moj glavni kriterij za nakup maskare je, da je eko. Čisto enostavno. Ker sem opazila, da me pri vseh drugih maskarah pečejo oči, še posebej pri vodoodpornih. Zdaj, ko uporabljam samo maskaro z eko certifikatom, je pa vse super. Trepalnice mi čisto lepo poudari. Sprobala sem sicer samo dve, ena se je dokaj razmazala, ta, ki jo uporabljam sedaj, je pa super. Pa še draga ni nič več kot druge malo boljše običajne maskare.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sama uporabljam samo priznano (in dražjo) znamko, ker sem ugotovila, da s ceno pade tudi kvaliteta. Nosim kontaktne leče in me slabše maskare hitro spravijo "v jok". Ne maram vodoodpornih, se mi zdi, da še bolj razdražijo oči. Še en nasvet: pol leta po odprtju vrzite maskaro v smeti, pa čeprav ni do konca porabljena! Starejša ko je, slabše vpliva na oči.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
sandra, se strinjam s tabo, vendar sem imela slabo izkušnjo tudi že z dražjo maskaro (lancome), ki sem jo bila prisiljena vreči v smeti. se je razmazovala in sprijemala. ne vem, mogoče da sem jo že dobila staro. je to sploh mogoče? zdaj sem odkrila eno novo l'orealovo, ki je več kot pol cenejša, in sem z njo zelo zadovoljna. larisa - tudi mene zanima, katere je ta eko znamke maskare?
Na vrh Sledi ZS Objavi