Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

NARAVNA/ZELIŠČNA KOZMETIKA

Citiraj
Verjamem v moč narave, zato me zanimajo izkušnje z naravno/zeliščno kozmetiko na splošno, pa tudi, kako se ta obnese v poletnih mesecih (krema za sončenje, balzami za po sončenju, samoporjavitveni geli, anticelulitni geli ...).
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi jaz verjamem, da je dobro paziti, kaj daš nase, ker koža prepušča snovi v telo, zato prisegam le na naravno kozmetiko v vseh letnih časih. Gledam seveda, da so sestavine ekološkega porekla, še posebno, da niso testirane na živalih, opazim pa tudi, kako je z embalažo - da so iz recikliranih in ekoloških materialov (po možnosti s čim manj nepotrebne navlake).
Pred časom sem naletela na spletno stran http://www.herbio.si, ki prodaja zeliščno kozmetiko. Zaenkrat sem si nabavila poletne stvari: aloe vera krema za sončenje, balzam za po sončenju in hladilni gel z aloe vero in sem zelo zadovoljna z izbranim, tako da izdelke priporočam. Koža ni mastna, hitro se vpije, krema je učinkovita, balzam tudi lepo ohladi malček razdraženo kožo, pa tudi ob nanosu hladilnega gela z aloe vero piki komarjev kmalu niso več srbeči. :-)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Super, hvala za odgovor. Pregledala sem herbio.si stran in moram priznati, da mi je všeč, kar vidim. Kot si napisala eko, brez testiranj na živalih, sama narava.. Torej se aloe vera krema za sončenje (http://www.herbio.si/aloe-vera-krema-spf-20/18-krema-za-soncenje-z-aloe-vero-spf-20.html) dobro obnese? Tudi za zelo občutljivo kožo? Misliš, da je primerna tudi ob alergiji na sonce?
Na vrh Sledi ZS Objavi Uredil polona1313 dne nedelja, 28. junij 2015 ob 12:17
Citiraj
Nečakinja ima alergijo in kremo dobro prenaša, tako da ja.
Ima kdo izkušnje z herbio anticelulitnim gelom? Naletela sem na zanimiv članek: http://igriscezivljenja.net/blog/proti-celulitu-z-glavo-naravo/
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi jaz sem imel probleme z kožo. Prešel sem na naravno, ker mi je nahranilo kožo in niso tako agresivna kot kemična. Sedaj kupujem konopljino kozmetiko od verdesativa na https://www.milou.si/naravna-kozmetika/wellnes-center/page/3/ izdlki so super
Na vrh Sledi ZS Objavi