Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Maskara

Citiraj
Na voljo je cel kup maskar saj vsak kozmetični proizvajalec ponuja vsaj nekaj izdelkov, zaradi česar se je pri nakupu težko odločit. Kakšni so vaši kriteriji pri nakup? Rada bi dosegladaljše, gostejše in bolj zavihane trepalnice.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Moj glavni kriterij za nakup maskare je, da je eko. Čisto enostavno. Ker sem opazila, da me pri vseh drugih maskarah pečejo oči, še posebej pri vodoodpornih. Zdaj, ko uporabljam samo maskaro z eko certifikatom, je pa vse super. Trepalnice mi čisto lepo poudari. Sprobala sem sicer samo dve, ena se je dokaj razmazala, ta, ki jo uporabljam sedaj, je pa super. Pa še draga ni nič več kot druge malo boljše običajne maskare.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tudi sama sem se sprasevala katero maskaro kupiti, predvsem me je zanimalo ali so ta drazje maskare, kaj boljse od ta cenejsih blagovnih znamk, ki jih imamo pri nas na voljo. Pa sem testirala, kupila sem tako ta drazje, kot kasnje, ta cenejse. In ugotovila, da je med njimi samo ena razlika in sicer, da ta drazje trajajo dlje. Se pravi, ce kupis veckrat to cenejso maskaro, si na koncu financno na istem. Samo vmes imas ponovno spet novo in svezo maskaro, kar je verjetno boljse za oci. Sama rada posegam po maskari za obcutljive oci, tako, da nimam nobenih problemov.
Larisa, katere maskare pa so eko, katera blagovna znamka? A na njej pise na veliko eko, ali je potrebno brati drobna navodila?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sama uporabljam samo priznano (in dražjo) znamko, ker sem ugotovila, da s ceno pade tudi kvaliteta. Nosim kontaktne leče in me slabše maskare hitro spravijo "v jok". Ne maram vodoodpornih, se mi zdi, da še bolj razdražijo oči. Še en nasvet: pol leta po odprtju vrzite maskaro v smeti, pa čeprav ni do konca porabljena! Starejša ko je, slabše vpliva na oči.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
sandra, se strinjam s tabo, vendar sem imela slabo izkušnjo tudi že z dražjo maskaro (lancome), ki sem jo bila prisiljena vreči v smeti. se je razmazovala in sprijemala. ne vem, mogoče da sem jo že dobila staro. je to sploh mogoče? zdaj sem odkrila eno novo l'orealovo, ki je več kot pol cenejša, in sem z njo zelo zadovoljna. larisa - tudi mene zanima, katere je ta eko znamke maskare?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Dolgo se že ličim in moje izkušnje kažejo, da ni prav velikih razlik med dražjo in cenejšo kozmetiko. Med cenejšimi maskarami priporočam: MaxFactor in Make Up Factory, dvakrat sem imela tudi zelo poceni Manhattan maskaro in bila zelo zadovoljna. Naj dodam, da tudi jaz nosim leče in nimam nobenih težav.
Morda me kdaj moti, da je kakšna maskara premokra (potem se lahko malo paca): v takem primeru jo lahko pustite malo odprto, da se posuši.
All in all: koliko različnih sestavin pa sploh lahko sestavlja maskaro in zakaj mislite da dražje znamke uporabljajo kakšne boljše :)
Na vrh Sledi ZS Objavi