Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

krhki nohti

Citiraj
ne vem, če ta tema spada sem, vendar bi res rada kakšen učinkovit nasvet za to, da si okrepim nohte, ki so res zelo krhki. predvsem se listajo in čim zraste čez prst, se začnejo listati, kar je zelo grozno... poskusila sem že vse živo, od jemanja dodatkov cinka, do super dragih lakov na nohte, ki sprva obetajo, da kaj bo, potem pa spet isto. poskusila sem z micro 2000, pa z jessico critical care, pa ne vem kaj še vse. prosim za kakšno izkušnjo, če se je pri kateri, ki je imela res kritično stanje, zadeva kakor koli pomagala.
hvala vsem
S
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
meni je najbolj pomagala čebula.... po tusiranju...pred spanjem si nohte premažeš z rezinami čebule...brez skrbi ne smrdi ;) nekje po mesecu dni so že vidni rezultati ... je pa treba se potruditi vsaki dan....jaz sem to počela v srednji šoli in zdaj 10 let kasneje mi nohti še veddno zrastejo 1cm v dolžino brez lomljenja....
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
hvala za nasvet, vendar nisem ravno ljubitelj čebule (niti za jest...)
zanima pa me, koliko v resnici vpliva, če roke pogosto umivaš? kako slabo za nohte je, ko sproti pomijem kakšen kozarec ali skodelico kave. bi morala vedno nadeti rokavice, ali to nima toliko veze?
S
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tole se pa slisi kar resna tezava? Morda bi raje obiskala zdravnika, da pregleda kri? Obstajajo prav posebni pripravki za nohte. Tam noter je več vitaminov in mineralov in baje kar pomaga.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Nekateri pravijo, da za krhke nohte pomaga uživanje kvasa. Takega, ki ga rabimo za peko ali pa (če ne prenesete okusa) pivskega kvasa v tabletah. Menda pomaga zaradi B vitamina. Tablete dobite v drogerijah.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
kat, hvala za nasvet, nekaj sem že slišala o tem, da je dobro uživati svež kvas, zato bom prav zares poskusila s tabletami
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
LIMONA je zelo učinkovita pri lomljenju nohtov.ko se spomnite si masirajte konice nohtov.potem nekaj časa ne izpirajte.najbolje je ,zvečer pred spanjem.že po prvem tednu so vidni rezultati.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdrav. Takšne in podobne težave odlično rešujejo v Centru Pedimed. Vem, ker tam honorarno delo ženina mama in imajo same dobre odzive ljudi.
Več o njihlahko najdete na http://www.pedimed.si ali po telefonu: 031/796 740, 059 050 055
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
hvala vsem,
sicer naj sporočim, da se je stanje precej izboljšalo že s tem, ko sem upoštevala nasvet dermatologinje in nehala uporabljati lake za utrjevanje nohtov oziroma predvsem odstranjevalca ostankov laka (tudi takih super fensi, brez acetona, z olji...).
misko - si bom pogledala tudi ponudbo pedimeda, hvala
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zdravo, v takem primeru je pomojem smiselno se oglasit pri kakšnem strokovnjaku za pedikuro, oziroma za medicinsko težave nog. Jaz sem imela podobne težave z nohti, pa so mi pomagali v salonu Pedivita, kjer izvajajo tudi medicinsko pedikuro. Na njihosi strani imajo tudi dost informacij napisano http://www.pedivita.si - svetovali so mi pa pri prehrani pa en preparat - mazilo oziroma hranilo za nohte so mi dali in je bilo v par tednih že precej boljše. Vsekakor bi se šla pokazat k nekomu, ki se spozna na težave z nohti.
Na vrh Sledi ZS Objavi