Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Krvavitev dlesni

Citiraj
Že dolgo časa rešujem težavo z krvavitvijo dlesni, ampak brez pravega uspeha. Zobe si umivam najmanj 2x dnevno, masiram rahlo dlesni...itn. Poskusil sem že veliko babičinih domačih receptov, spiranja z žajblom, kamilicami, raznimi vodicami, tudi z slano vodo..itn,..vse brez pravega uspeha. (saj začasno je bilo bolje, potem pa spet vse po starem. Tudi zobozdravnik mi ni mogel kaj dost pomagati z nasveti, malo so se mi sesedle že dlesni.Prosim, pozna kdo boljšo rešitev oz. zdravilo ..? LP
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Moj prijatelj je imel podobne probleme, kupil si je električno ščetko in sedaj je ok.
Priporočam ti še izpiranje s himalajsko(!) soljo- je pa potrebno malce vztrajnosti.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sama sem problem odpravila z ustrajnim spiranjem in grgljanjem žajbljevega čaja (eveda, poleg temeljite ustne higiene). Rezultat se bo poznal, če boste vsaj 2x na dan za par minut to počeli. Pomaga pa tudi morska voda ali pa morska sol raztopljena v vodi (poleg himalajske). Priporočam tudi, da ješ čimveč "žive" hrane, ker s tem krepiš in masiraš dlesni (npr. jabolko).
Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
[quote"Martina Brin je napisal/a:
Sama sem problem odpravila z ustrajnim spiranjem in grgljanjem žajbljevega čaja (eveda, poleg temeljite ustne higiene). Rezultat se bo poznal, če boste vsaj 2x na dan za par minut to počeli. Pomaga pa tudi morska voda ali pa morska sol raztopljena v vodi (poleg himalajske). Priporočam tudi, da ješ čimveč "žive" hrane, ker s tem krepiš in masiraš dlesni (npr. jabolko). Lp


Koliko časa je pa trajalo to zdravljenje in da je bilo uspešno..?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jah, zadeva se žal ne bo "rešila" v parih dneh :-) Spremembe se začnejo kazati šele po cca enem mesecu (ali več, pri meni je trajalo skoraj dva meseca). Samo ne obupaj!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Začni uporabljati še medzobno ščetko in zobno nitko. Le tako bo skrb za zdravje zob in dlesni popolno. Problem je, ker se nam med zobmi nabirajo obloge in bakterije, ki povzročajo vnetje, kasneje pa lahko tudi izpadanje zob.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sedaj obstaja zelo učinkovita rastlinska tekočina, ki popolnoma odstrani takšne težave.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
kako se pa imenuje to sredstvo, Mirko....jaz sem poskušal že ogromno stvari, pravega učinka še ni bilo, žal..))
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Tega sredstva zaenkrat še ni možno nikjer kupiti, ker je novo. Vkolikor bi hoteli to preizkusiti, mi pišite na email: burmirko@gmail.com Zagotavljam vam, da je meni in še dvema znancema pomagalo milijon procentno. Prinesem vam brezplačno stekleničko za preizkus, v kateri je za osemkratno uporabo. Če imate močno krvavenje se bo po tem času učinek že poznal, če pa je manjše, bo že odpravil krvavenje.
Na vrh Sledi ZS Objavi