Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Težave z erekcijo

Citiraj
Pozdravljeni, kot dolgoletni rekreativni kolesar sem se pri 37 letih začel spopadati s problemi v spolnosti. Konkretno imam probleme z erekcijo, ki je bodisi ni več ali pa ni več tako kakovostna kot pred leti. Zaradi tega imam zadržke do seksa, po domače povedano me je "sram", zato sem se začel tudi soprogi "izmikati". Tudi kolesarjenje se mi je na nek način zagabilo prav zaradi tega, čeprav zelo trpim, odkar nisem več tako aktiven. Kaj mi predlagate? Hvala za odgovor!
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Matjaž, tudi sam imam podobne probleme, le da je moj emšo malce starejši ;) Aja pa kolesarim ne. Si že šel do zdravnika? Danes se da probleme z erekcijo rešiti na čuda načinov... saj za tabletke si že slišal, ane? ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja ni mi ravno prijetno iti k zdravniku... Tablete, hm ali imajo kakšne stranske učinke?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pri meni razen občasnih glavobolov ni blo nobenih... Pa še to so bili res blagi. Ampak kaj je to v primerjavi z dobrim seksom ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Živjo, se pridružujem tipom ki jim ne služi več dobr :( Ampak jest sem še mlad, grem sicer proti 40 ampak to ni za tipa nič, ane? :)))))) Skratka, moja me ma počas že dost, ker se mi ne dvigne tko kt je treba... pa jo mam drgač rad pa vse to,... tut na porniče mi ne gre več tko dobr :( A tablete res delujejo???
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
s_simon, res ;)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Kako pa se jemlje te tablete, a vsak dan eno, a npr. pred seksom?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hello, slučajno sem naletela na tole debato na internetni vivi in se odločila da se registriram. Namreč moj mož je star 57 let in ima podobne težave kot matjaž in tone... ni glih kolesar, je pa pomemben menedžer in stalno pod stresom. Sumim, da ga ravno to nese tudi v motnje z erekcijo ki trajajo že par let... zaradi tega je tečen, ampak o problemu noče govort. Ne vem več kaj naj naredim, tudi k zdravniku noče, ga je sram in samo da omenim kaj takega skoči v luft češ - kakšen zdravnik, to je sam emšo, itak mi ne more noben pomagat... A ma še kakšna ženska tu gor podobne težave? Pa sploh ne gre za to da bi blazno pogrešala seks (no ja, včasih že, hehehe :) ), ampak za najin odnos, ki je zarad tega problema zmeri bolj hladen... Pa še smili se mi mož, tako da sem zarad tega tudi jaz čisto iz sebe...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Sem še starejši od vašega soproga in imam podobne težave. Rešil sem jih z uporabo viagre. Vzamem jo kaki dve uri prej. Deluje zelo v redu in se čuti njena prisotnost celo noč pa tudi dlje. Otrdelost uda je dobra in ni problema glede vhoda v ženski organ. Seveda pa si tu pomagava z partnerko z gelom. Posebnih stranskih učinkov ne opažam, razen občasno rahli glavoobol. Meni zadostuje polovička tabletke.
Na vrh Sledi ZS Objavi