Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

NENADNO POTENJE

Citiraj
Lep pozdrav. Sinoči se mi je prvič zgodilo da sem doživel kaj takega, čutim da moram to deliti z vami. Ura je bila cca 23.30, pripravljal sem si majhen obrok pred spanjem, bil je čisto običajen dan. Iz kuhinje pograbim stvari in se usedem za mizo. V istem momentu ko sem se vsedel je iz mene začel teči pot v potokih!! V roku 10 sekund je prišlo drgetanje mišic, mravljinci po telesu, povečan utrip in seveda tudi malo panike ker sem bil čisto nepripravljen. Zadeva je trajala kar krepkih 10 min, dokler nisem izgubil živce in nato sam začel dihati počasi da sem umiril telo. V teh 10 min sem s potenjem premočil vsa oblačila na sebi ...govorimo o izgubi 1L+ tekočine. Načeloma sem zdrav človek, v zadnjih 12 letih nisem bil 1x pri zdravniku ker nisem sploh bil bolan itd. Nikoli tudi nisem še občutil česa takega... Nevem kako naj si razložim ta dogodek..... Če ima kdo kakšen pameten nasvet (ne me takoj zdravniku pošiljat :) ) se toplo priporočam. Lp
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
resno....nobeden???
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Roadie 123, po mojem mnenju si imel izrazit napad panike - psiha ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Lep pozdrav.
zgodilo se mi je nekaj podobnega, pa ne najdem pametnega odgovora na netu. Zgodil se mi je niz dogodkov, katerim pripisujem sokrivdo, siguren pa seveda ne morem biti. Predvčerajšnjim smo žurali in pili do jutra. Čez dan sem zdravil mačka z veliko količino vode, dobro hrano in plavanjem; proti večeru sem bil OK. Zvečer se po seksu nisem mogel ohladiti. Znojil sem se prekomerno dlje časa. Zjutraj se po seksu in dveh hladnih tuših še par ur nisem uspel ohladiti. Sam sem velika flegma. Ne daje me panika in redko kdaj se sekiram. Drugih bolečin nimam. Švic in delo greta skupaj, ampak da kr tk švicam, mi pa ni OK. Domnevam, da sem kej takega pojedel in da je malce zvišana telesna temperatura pognala kake bakterije v akcijo. Če ima kdo kako bolj zrelo idejo, kaj lahko požene človeka v nenadno znojenje v relativno hladnem prostoru, naj se javi. Firbec me daje.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Danes sem se sred noči zbudil poten, kot bi iz sebe izlil par litrov švica. Kasneje sem ugotovil, kaj bi lahko bilo. Dekle je šlo k zdravniku in so ji rekli, da je dobila angino. Zgleda me je mal nalezla. Bo treba odšvicat.
Na vrh Sledi ZS Objavi