Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ali je Bazična voda ključ do zdravja in daljšega življenja?

Citiraj
Ali je Bazična voda ključ do zdravja in daljšega življenja?
"Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda - voda 21. stoletja-Henrik Homšak"

Pozdravljeni spoštovani gospod;
Henrik Homšak!

Prebral se vašo cenjeno ponudbo o napravah in teoriji koristnosti bazične vode!
Prvo od tega sem hotel videti sliko vode, kot rezultat vašega razlikovalno inovacijskega dela, pa nisem imel možnosti videnja slike in tako merjenja njene energije, kot izkušeni radiestezist in avtor raziskave: "Biotronika nova veda", da bi lahko dejansko ugotovil, o kakšni vodi je beseda!?
Verjamem, da je to možno doseči s pomočjo elektronike, medtem ko je to meni lahko doseči z posebnem navitjem na določeno vodno cev!

Verjamem tudi, da je bazična voda antioksidantna in uničuje/odbija glivice in bolezni, medtem pa ne morem sprejeti veliko netočnosti, ki jih navajate na DVD posnetku, katerih ni malo, a nekaj pa sem jih tudi zabeležil:

-Odpadki v telesu so dejansko negativni pa zato vnašajo in vežejo na sebe negativno energijo na katere se lahko tudi vežejo razne bolezni!

-Drži tudi, da slaba cirkulacija lahko nastane zardi prevelike količine negativnih odpadkov v telesu, vendar se ponavadi normalni obrambni sistem telesa, že preje vključi z povečano temperaturo in cirkulacijo!

-Pomanjkanje bazične vode pa kot se ve, da ni edini vzrok za nastanek raznih obolenj, ker je po nedavno odkritih naravnih zakonih temelj za nastanek bolezni le negativna energija, ki pa lahko tudi v prevelikih količinah prihaja v telo le od zunaj telesa!

-Ključ zdravja zato ni samo v bazični vodi, temveč je v uravnoteženosti treh energij, ki sem jih v osemnajstletni raziskavi tudi uspel odkriti!

-Dejstvo pa je v tem, da bazična energija ali bazična voda, zmanjša možnost napadom bolezenskih klic!

Ni pa resnična trditev , da vse bolezni nastajajo zaradi kislih odpadkov, temveč bolezni nastajajo le zaradi prevelike doze negativnih energij od zunaj telesa do telesnih celic!

Resnična pa je trditev, da so celice energijsko podobne bazični energiji in to ne zaradi bazične energije!

Medtem pa tudi ni resnična trditev, da skrivnost življenja temelji na bazičnih substancah ali celo na bazični vodi, temveč temelji le na pozitivni/ življenjski energiji, katero pa bazična substanca/ voda ne vsebuje, ker ima bazična energija/ voda le nevtralno energijo in ne vsebuje pozitivne energije!

Točna pa je trditev, da bazična substanca/voda upočasnjuje staranje in ovira bolezenskimi klicami!

Vsekakor pa se strinjam, da je potrebno konzumirati nekaj bazičnih substanc, ko je to najenostavnejše dnevno uporabiti nekaj »Sode bikarbona« razredčene z vodo ali drugo pijačo, ki očisti telo, zmanjša holesterol, razgradi ledvične kamne, zmanjša sečno kislino in s tem obvaruje zglobovje, ki se kasneje tudi sami obnovijo pa obenem odbija soda tudi škodljivo negativno energijo, ki največkrat omogoča vse revmatične bolezni, putiko in druge, vendar pa to ne zadostuje za ozdravljenja telesa od naštetih in drugih bolezni, če telesu ne zagotovimo okolja brez negativnega sevanja!

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/

Na nadaljnjih raziskavah pa vam želim še več polnega uspeha!

Pa moj lep pozdrav!
Konrad Ajster
Na vrh Sledi ZS Objavi