Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ali gensko spremenjene rastline škodljivo vplivajo na zdravje?

Citiraj
Veliko je o teh genetskih sprememb napisanega, vendar premalo pa je razprav o škodljivosti takšne hrane za človeka in živali!

Same živali so že pred človekom opazile neugodno razliko npr. med koruzo naravno in gensko spremenjeno, ko kokoši niso hotele zobati te koruze, so kmetje večinoma prenehali sejati to vrsto koruze, čeprav jim je bolj obrodila kot naravna koruza pa tudi čebele so poginjale ,ko je ta koruza cvetela!!

Čebele so tudi letos poginjale v času cvetenja repice, še posebej tiste, ki so imele v bližini cvetočo polje repice!!

Tudi ljudje so imeli letos velike težave z E-col bakterijo, ki se je pojavljala na genskih spremenjenih povrtninah kot so kumare, paradižnik,solata, kalčki, sabljastega triplata in še dosti drugih, ki so vse vsebovale večje količine negativne energije!

Ljudstvo in znanost se bo moralo prej ali slej sprijazniti z dejstvom, da nam manjka še dosti znanja, ki ga bo moralo poiskati na tretjem nivoju razvoja, ki ni fizika niti kemija, temveč le nevidna energijstika, katero vsebuje vsak izdelek in vsako bio telo, skratka vse kar je sestavljeno iz materije, ker je materija sestavljena iz atomov in njenih delcev, kar tvori to energijo, katera se deli na tri karakterje ne glede iz česar nastaja in šele takrat bo človeku in znanosti razumljivo, kaj je življenje in oklica človeka, Zemlje, osončja in naše Galaksije!

Ko bo znanost odkrila te naravne zakone, bo odkrila tudi vzrok nastanka bolezni in zdravja, bo s tem odpravila s časoma večina bolezni, še posebej tiste za katere ne pozna vzroka nastanka!

Sam sem to že vse odkril na osnovi praktičnih izkušen in ne teorije, medtem ko sem teorijo odkril, s tem , ko sem dojel in razumel moje praktična dejstva, ki so že stara in se izvajajo že 18 let !
Vem da je za znanstvenike to nerazumljivo zaradi njihovih predsodkov in usmerjenega sistema izobraževanja, kjer se je moralo veliko naučiti in ne razmišljati!!

Zato predlagam, da se dovoli le tisto genetsko spremembo na prehrani, ki ne povzroča negativne/škodljive energije v okolico in uporabnikom!

Konrad Ajster
Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/
Na vrh Sledi ZS Objavi